груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2491
Title: Інтернет-магазин з функцією збереження історії пошуку
Other Titles: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» , Спеціальність 121 «Інженерія програмного забезпечення»
Authors: Васєв, М. Ю.
Keywords: Кафедра інженерії програмного забезпечення
бакалаврська робота
Кірей К. О.
вебзастосунок
CMS
WordPress
hosting-провайдер
Issue Date: 2022
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: В кваліфікаційній роботі на тему «Інтернет-магазин з функцією збереження історії пошуку» розглянуті сучасні принципи розробки інтернет- магазинів. В роботі проаналізовано необхідність організації інтернет- магазинів, їхні переваги і недоліки, типові структури, принципи вибору програмного забезпечення. Детально розглянуті дизайн, опис створення сторінок і розробка сайту. Об’єктом роботи є організація інтернет-торгівлі з використанням вебсервісів. Предметом роботи є реалізація вебсервісу інтернет-торгівлі з можливістю розширення функціоналу. Метою роботи є розширення клієнтської бази магазину шляхом залучення клієнтів через Інтернет. У вступі визначається актуальність обраної теми, мету і завдання роботи, практичне значення розроблюваного вебзастосунку, об’єкт та предмет роботи. У першому розділі кваліфікаційної роботи проведено аналіз предметної області, наведено опис актуальності розвитку інтернет-магазинів, описано поняття інтернет-магазину та його аналіз. Також виконано аналіз наявних аналогів – інтернет-магазинів. У другому розділі кваліфікаційної роботи було запропоновано рішення поставленої задачі, змодельована архітектура інтернет-магазину, розглянуто основні етапи розробки вебсайту та особливості підготовки товару для інтернет-магазину. У третьому розділі описано процес моделювання та конструювання ПЗ, зроблено загальний огляд мов програмування, виокремлені основні методи створення сайту, види CMS, їхня класифікація та переваги використання. Для створення інтернет-магазину обрано CMS-систему WordPress. У четвертому розділі кваліфікаційної роботи було описано плагіни, що використовувались для розробки вебзастосунку. Описано та візуалізовано принципи їхньої роботи. Для розташування у Мережі створюваного інтернет- магазину обрано hosting-провайдер WPHost.me, продемонстровано виконання та протестування розроблюваного вебзастосунку інтернет-магазину з функцією збереження історії пошуку.
Description: Васєв М. Ю. Інтернет-магазин з функцією збереження історії пошуку : кваліфікаційна робота на здобуття освітньо ‒ кваліфікаційного ступеня «бакалавр» : спец. 121 «Інженерія програмного забезпечення» / М.Ю. Васєв ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2022. – 69 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2491
Appears in Collections:Факультет ком'ютерних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
КРБ_Васєв_409.pdf1.71 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.