груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2492
Title: Мобільна 2D гра у жанрі Adventure на платформі Unity
Other Titles: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» , Спеціальність 121 «Інженерія програмного забезпечення»
Authors: Васильковський, Д. Д.
Keywords: Кафедра інженерії програмного забезпечення
бакалаврська робота
Кандиба І. О.
2D
гра
Andventure
платформа Unity
Issue Date: 2022
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Актуальність полягає у тому що ігрові мобільні за стосунки є одними із найпопулярніших у сфері розваг тому що деякі дослідження виявляють що мобільні ігри приносять прибуток набагато більший ніж ігри для персонального комп’ютеру або ігрових консолей. На цю популярність впливає те, що смартфон є у кожної людини в кишені і багато хто проводить свій вільний час використовуючи застосунки у смартфоні. Також більшість мобільних ігор направленні мають дуже велике охоплення аудиторії як різного полу так і різного віку. Метою кваліфікаційної роботи є покращення ігрового процесу за рахунок вдосконалення графічного дизайну шляхом ігрового рушія Unity. Об’єкт дослідження – ігровий процес гри у жанрі Adventure та шляхи його реалізації з використання рушію Unity. Предмет дослідження – технології створення гри з ви користуванням рушію Unity та мови С#. У першому розділі представлені основні поняття предметної сфери створення гри та дослідження особливостей двигуна Unity . У другому розділі – створення ідеї гри. У третьому розділі представлено опис процесу розробки ігрового застосунку. В останньому розділі було розглянуто норми та заходи з охорони праці й техніки безпеки в кімнаті, де буде експлуатуватись програмний продукт. В результаті виконаної роботи було зроблено висновки щодо створення ігрового за стосунку на платформі Unity.
Description: Васильковський Д. Д. Мобільна 2D гра у жанрі Adventure на платформі Unity : кваліфікаційна робота на здобуття освітньо ‒ кваліфікаційного ступеня «бакалавр» : спец. 121 «Інженерія програмного забезпечення» / Д. Д. Васильковський ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2022. – 95 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2492
Appears in Collections:Факультет ком'ютерних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Диплом_Васильковский_Данило_409_6.pdf4.97 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.