груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2494
Title: Pозробка програмного забезпечення для тренування складання іспиту з водіння
Other Titles: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» , Спеціальність 121 «Інженерія програмного забезпечення»
Authors: Гагін, Я. Р.
Keywords: Кафедра інженерії програмного забезпечення
бакалаврська робота
Кірей К. О.
Unity
симулятор
Issue Date: 2022
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Дана робота присвячена розробці симулятора управління машиною. Мета: полегшити вивчення правил дорожнього руху шляхом моделювання справжніх дорожних ситуацій. Кваліфікаційна робота бакалавра складається з вступу, трьох розділів, висновків та додатків. У вступі визначається актуальність теми, що приймається за мету та невеликий огляд поставленої задачі, предмет дослідження та об’єкт дослідження. У першому розділі описується аналітична частина, тобто огляд існуючих автосимуляторів. Визначається основна особливість ігор, завдяки чому було сформовано загальне розуміння предметної області. У другому розділі описується процес розробки та вибір мови програмування, середовище розробки, ігровий рушій. Розробка UML-діаграм та опис інтерфейсів. У третьому розділі демонструється проведена робота з кодування та тестування, крім того описується розробка ігрового меню та налаштувань для зручного використання.
Description: Гагін Я. Р. Pозробка програмного забезпечення для тренування складання іспиту з водіння : кваліфікаційна робота на здобуття освітньо ‒ кваліфікаційного ступеня «бакалавр» : спец. 121 «Інженерія програмного забезпечення» / Я. Р. Гагін ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2022. – 77 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2494
Appears in Collections:Факультет ком'ютерних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Гагін_408_КРБ.pdf2.61 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.