груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2496
Title: Програмне забезпечення обміну повідомленнями в режимі реального часу
Other Titles: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» , Спеціальність 121 «Інженерія програмного забезпечення»
Authors: Гранченко, О. В.
Keywords: Кафедра інженерії програмного забезпечення
бакалаврська робота
Швед А. В.
мессенджер
комунікація
Windows
Issue Date: 2022
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Кваліфікаційна робота бакалавра спрямована на розробку мессенджеру обміну повідомленнями в режимі реального часу, основною перевагою якої є розширений функціонал та оптимізація роботи з текстовими повідомленнями. Метою кваліфікаційної роботи бакалавра є підвищення зручності процесу комунікації учасників інтерактивного спілкування. Об’єктом роботи є процес комунікації між учасниками інтерактивного спілкування, шляхом обміну повідомленнями в режимі реального часу. Предметом роботи є інформаційні технології та інформаційні системи обміну повідомленнями в режимі реального часу. Структурно робота складається із п’яти розділів. У першому розділі виконано аналіз предметної сфери, проаналізовано існуючі сучасні рішення, визначено їх переваги а недоліки. Сформульовані вимоги до програмного застосунку, виконана постановка задачі розробки. У другому розділі наведені рішення з моделювання програмного забезпечення застосунку. У третьому розділі наведені проектні рішення та рішення з програмної реалізації застосунку. Обґрунтовано вибір засобів розробки. У четвертому розділі описано процес розробки застосунку та проведено тестування. П’ятий розділ присвячено вирішенню питань з охорони праці. Розглядались питання особливості гігієни праці для фахівців іт-індустрії. Результатом роботи є мессенджер для операційної системи Windows, який включає в собі додатковий функціонал, що дозволяє звичайному користувачеві оптимізувати процес комунікації з іншими користувачами. Дане програмне забезпечення призначене для використання в повсякденних цілях, зокрема для звичайного та зручного спілкування з рідними та близькими.
Description: Гранченко О. В. Програмне забезпечення обміну повідомленнями в режимі реального часу : кваліфікаційна робота на здобуття освітньо ‒ кваліфікаційного ступеня «бакалавр» : спец. 121 «Інженерія програмного забезпечення» / О. В. Гранченко ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2022. – 80 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2496
Appears in Collections:Факультет ком'ютерних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ДРУК_ПІДШИТИ_Гранченко О. В. 409 КРБ.pdf2.52 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.