груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2502
Title: Комплекс застосунків автоматизації бізнес-процесів кінотеатру
Other Titles: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» , Спеціальність 121 «Інженерія програмного забезпечення»
Authors: Жлуктарьов, А. А.
Keywords: Кафедра інженерії програмного забезпечення
бакалаврська робота
Боровльова С. Ю.
кінотеатр
CQRS
Clean Architecture
SPA
WS
Issue Date: 2022
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Кваліфікаційна робота бакалавра присвячена створенню комплексу застосунків для автоматизації бізнес-процесів кінотеатру. Робота особливо актуальна під час тривалої кризи в індустрії українських кінотеатрів, яка виникла внаслідок війни та пандемії COVID-19, оскільки розроблюване ПЗ дозволяє економити кошти за рахунок автоматизації праці співробітників кінотеатру та приваблює клієнтів підвищеною зручністю використання його сервісу. Об’єкт роботи – бізнес-процеси кінотеатру. Предмет роботи – підходи та інформаційні технології для автоматизації бізнес-процесів кінотеатру. Мета – автоматизація бізнес-процесів кінотеатру шляхом розробки комплексу веб та мобільних застосунків. У першому розділі розглянуто актуальність автоматизації бізнес-процесів кінотеатру, а також проведено порівняльний аналіз існуючих аналогів. У другому розділі детально розглянуто сценарії використання ПЗ та створено прототипи його інтерфейсу. У третьому розділі досліджуються необхідні архітектурні рішення та концепції з інженерії програмного забезпечення. В четвертому розділі описано процеси кодування спроєктованого застосунку та створення необхідної документації. В останньому розділі розглянуто необхідні норми з охорони праці й техніки безпеки для роботи розробника ПЗ.
Description: Жлуктарьов А. А. Комплекс застосунків автоматизації бізнес-процесів кінотеатру : кваліфікаційна робота на здобуття освітньо ‒ кваліфікаційного ступеня «бакалавр» : спец. 121 «Інженерія програмного забезпечення» / А. А. Жлуктарьов ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2022. – 91 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2502
Appears in Collections:Факультет ком'ютерних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
КРБ_409_Жлуктарьов_Антон.pdf3.18 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.