груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2503
Title: Хмарний вебсервіс міської лікарні
Other Titles: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» , Спеціальність 121 «Інженерія програмного забезпечення»
Authors: Забєлєнков, М. Д.
Keywords: Кафедра інженерії програмного забезпечення
бакалаврська робота
Швед А. В.
вебсервіс
інформаційна система
Firebase
CRUD
охорона здоров’я
Issue Date: 2022
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Інформаційні системи займають важливе місце у створені сучасного суспільства. Адже загальна автоматизація процесу обслуговування, надає додаткові можливості для реалізації інших функцій. Спираючись на сучасні події, можна зазначити, що після війни використання подібних систем допоможе у загальному відновлені країни. Об’єкт роботи: процеси управління інформацією медичного закладу з використанням хмарного сховища даних. Предмет роботи: інформаційні технології та інструментальні засоби розробки вебсервісів. Мета: дослідити можливості спрощення управління процесами збереження та доступу до даних медичного закладу з використанням хмарних сховищ. У першому розділі розглянуто предметну сферу та головні можливості інформаційних систем, досліджено класифікацію, а також оглянуто наявні аналоги та зроблено відповідну порівняльну таблицю, наведено функціональні вимоги. У другом розділі спроектовано користувацький інтерфейс, розглянуто можливі сценарії роботи та сформовано морфологічну структуру застосунку. У третьому розділі представлено опис реалізації застосунку за допомогою відповідних технологій. У четвертому розділі розроблено фізичну модель бази даних, протестовано на наявність помилок, а також виконано керівництво користувача.
Description: Забєлєнков М. Д. Хмарний вебсервіс міської лікарні : кваліфікаційна робота на здобуття освітньо ‒ кваліфікаційного ступеня «бакалавр» : спец. 121 «Інженерія програмного забезпечення» / М. Д. Забєлєнков ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2022. – 74 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2503
Appears in Collections:Факультет ком'ютерних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
КРБ_Забєлєнков.pdf2.45 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.