груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2506
Title: Вебзастосунок обліку медичних карток пацієнтів
Other Titles: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» , Спеціальність 121 «Інженерія програмного забезпечення»
Authors: Кім, А. В.
Keywords: Кафедра інформаційних технологій і програмних систем
бакалаврська робота
Горбань Г. В.
база даних
вебзастосунок
дослідження
апробація
моделювання
аналогічних вебзастосунків
Issue Date: 2022
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: В даній кваліфікаційній роботі бакалавра завдання є створення вебзастосунка для обліку медичних карток пацієнтів, яка вирішує проблему з зберіганням паперових медичних карток у сховищах медичних установ. Актуальність цієї роботи корисна для українських мед установ, бо спростить процес створення та зберігання історій захворювань пацієнтів. Об’єкт кваліфікаційної роботи є процес створення медичних карток для пацієнтів. Предмет кваліфікаційної роботи є технології та підходи щодо розробки вебзастосунків, орієнтованих на лікарів та пацієнтів, які працюють з медичними картками. Метою роботи є підвищення ефективності роботи медичних закладів шляхом створення вебзастосунку для керування медичними картками пацієнтів. Кваліфікаційна робота бакалавра містить наступні розділи: – Аналіз предметної області; – Моделювання та проєктування вебзастосунку для медичних установ; – Реалізація вебзастосунку. Кваліфікаційна робота складається фахового розділу та спеціальної частини з охорони праці та безпеки в надзвичайних ситуаціях. Робота складається зі вступу, трьох розділів, спеціальної частини з охорони праці, висновків та додатків. У першому розділі кваліфікаційної роботи досліджено аналіз предметної області, в якій проаналізовано розвиток оцифрування медичної сфери. Досліджено сучасні технології розробки, сучасні клієнтські та серверні мови програмування, бази даних і види сучасних вебзастосунків. Проаналізовано аналоги електронних медичних карток і сформовано специфікації вимог до вебзастосунку. У другому розділі кваліфікаційної роботи змодельовано діаграму варіантів використання. Створено найважливіші сценарії використання. Розроблено макет основних сторінок вебзастосунку. Створено діаграми, такі як: діаграма діяльності, фізична модель бази даних, діаграми компонентів для серверної та клієнтської частини і діаграму розгортання. В кінці другого розділу описано технології, які будуть використані для створення вебзастосунку.
Description: Кім А. В. Вебзастосунок обліку медичних карток пацієнтів : кваліфікаційна робота на здобуття освітньо ‒ кваліфікаційного ступеня «бакалавр» : спец. 121 «Інженерія програмного забезпечення» / А. В. Кім ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2022. – 93 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2506
Appears in Collections:Факультет ком'ютерних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
КРБ (End).pdf2.4 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.