груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2509
Title: Розробка хмарного сховища
Other Titles: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» , Спеціальність 121 «Інженерія програмного забезпечення»
Authors: Кузьмін, А. І.
Keywords: Кафедра інженерії програмного забезпечення
бакалаврська робота
Давиденко Є. О.
розробка хмарного сховища
розробка вебзастосунку
удосконаленння системи
середовище схмарного сховища
база даних
операційна система
програме забезпечення
Issue Date: 2022
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Кваліфікаційна робота присвячена розробці хмарного сховища, що базується на односторінковому вебзастосунку, який в свою чергу надає користувачу можливість взаємодіяти із вільним простором пам'яті в середовищі вебзастосунку. Об'єкт роботи: система хмарного сховища даних. Предмет роботи: метод передачі інформації в середовищі хмарного сховища. Метою проєкту є удосконалення системи хмарного сховища за рахунок розробки вебзастосунку хмарного сховища. Кваліфікаційна робота бакалавра складається з вступу, чотирьох розділів, висновків та додатків. У вступі визначається актуальність теми, мета та завдання, об’єкт дослідження, предмет дослідження, питання удосконалення існуючого об’єкта проєктування, сфера застосування. У першому розділі описується аналітична частина проєкту: огляд існуючих аналогів проєкту, основні функції проєкту, переваги та недоліки проєкту, створюються сценарії роботи. Далі виконується обґрунтовування плану виконання завдання, а також створюється специфікація вимог до програмного забезпечення системи хмарного сховища даних. У другому розділі виконується моделювання об’єкту та предмету дослідження. Виконується формування функціональних та інформаційних моделей проєкту. Здійснюється огляд моделі системи, основних діаграм вебзастосунку, паттерну. У третьому розділі будується архітектура проєкту. Виконується моделювання та проєктування програмного забезпечення в рамках функціональних вимог проєкту. Визначається та обґрунтовується використання технологій та інтерфейсів програмного забезпечення. У четвертому розділі виконується кодування, тестування (перевірка) програмного забезпечення. Після цього проводяться обчислення та аналіз обчислення. Описується розробка керівництва користувача та аналіз результатів програмного забезпечення.
Description: Кузьмін А. І. Розробка хмарного сховища : кваліфікаційна робота на здобуття освітньо ‒ кваліфікаційного ступеня «бакалавр» : спец. 121 «Інженерія програмного забезпечення» / А. І. Кузьмін ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2022. – 85 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2509
Appears in Collections:Факультет ком'ютерних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
НА_ПРОШИВКУ_З_ПІДПИСОМ.pdf3.53 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.