груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/250
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЛисак, І. О.-
dc.date.accessioned2019-03-04T08:49:08Z-
dc.date.available2019-03-04T08:49:08Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://localhost:8080/jspui/handle/123456789/250-
dc.descriptionЛисак І. О. Оцінка якості ювелірної продукції українського виробника : автореф. дипломної роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 073 «Менеджмент» / І. О. Лисак ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2019. – 18 с.en_US
dc.description.abstractДипломна робота на здобуття другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 073 «Менеджмент», ОПП «Якість, стандартизація та сертифікація». – ЧНУ імені Петра Могили, Миколаїв, 2019. У роботі представлено дослідження проблематики погіршення якості ювелірної продукції в Україні. На основі опрацювання нормативно-законодавчої та технічної бази було сформовано та введено поняття «первинна оцінка якості ювелірної продукції споживачем». На основі оцінки сформовано поетапну оцінку ювелірних виробів. Для проведення дослідження було обрано 2 каблучки із золота 585 проби та 2 каблучки зі срібла 925 проби. Після проведення всіх етапів дослідження були отримані результати, які підтверджували якість за усіма пунктами лише трьох зразків: двох золотих та однієї срібної каблучки. Як показують результати, після експлуатації однієї із срібних каблучок були виявлені дефекти закріпок на монтування вставок, а також дефекти покриття, що призвели до появи негативних проявів, пов’язаних зі здоров’ям, у споживача. Відтак, можна зробити заключення, що один з чотирьох зразків не є якісним, а також є небезпечним для експлуатації споживачами. На основі результатів проведення первинної оцінки якості ювелірних виробів та опрацювання нормативної бази стосовно ювелірної галузі в Україні, було встановлено на проілюстровано головні групи факторів впливу на показник якості продукції. Серед основних потрібно вважати: групу факторів використання неякісних та застарілих методів обробки та виробництва виробів; фактори, спричинені неякісною роботою обладнання; людський фактор виробництва; використання матеріалів, які не відповідають існуючим вимогам виробництва ювелірної продукції.en_US
dc.language.isootheren_US
dc.publisherЧНУ ім. Петра Могилиen_US
dc.subjectавторефератen_US
dc.subjectмагістерська роботаen_US
dc.subjectКафедра економічних наукen_US
dc.subjectБогданова О. Ф.en_US
dc.subjectякістьen_US
dc.subjectпервинна оцінка якрстіen_US
dc.subjectювелірні виробиen_US
dc.subjectювелірна продукціяen_US
dc.subjectпробаen_US
dc.subjectклеймоen_US
dc.subjectспоживачen_US
dc.subjectдефектen_US
dc.subjectпоказники якостіen_US
dc.titleОцінка якості ювелірної продукції українського виробникаen_US
dc.title.alternativeавтореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 073 «Менеджмент»en_US
dc.typeOtheren_US
Appears in Collections:Факультет економічних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Лисак_aref.pdf534.61 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.