груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2512
Title: Вебзастосунок магазину одягу
Other Titles: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» , Спеціальність 121 «Інженерія програмного забезпечення»
Authors: Маркевич, О. М.
Keywords: Кафедра інженерії програмного забезпечення
бакалаврська робота
Давиденко Є. О.
вебзастосунок
Shopify
інтернет-магазин
магазин одягу
Issue Date: 2022
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Тема роботи є актуальною, оскільки пандемія COVID-19 змусила багато людей залишатися вдома і не відвідувати багатолюдних місць, тому підприємці повинні були закрити фізичні магазини та перейти на онлайн-торгівлю. Об’єкт кваліфікаційної роботи – автоматизована система онлайн-продажу товарів. Предмет кваліфікаційної роботи – інтернет-магазин на базі платформи електронної комерції Shopify. Мета кваліфікаційної роботи – підвищення реалізації товарів в Інтернет шляхом створення автоматизованої системи продажу. У першому розділі представлено аналіз підходів до розробки та тестування програмного продукту та використання реактивних вебтехнологій програмування. У другому розділі складено вимоги до проєкту та здійснено аналіз існуючих аналогів. У третьому розділі продемонстровано макет дизайну сторінок, а також базові стилі проекту. В четвертому розділі описано процес проєктування сторінок та компонентів вебзастосунку. В останньому розділі розглянуто питання охорони праці, які безпосередньо пов’язані з діяльністю розробника програмного забезпечення. В результаті виконання кваліфікаційної роботи бакалавра було реалізовано вебзастосунок магазину одягу.
Description: Маркевич О. М. Вебзастосунок магазину одягу : кваліфікаційна робота на здобуття освітньо ‒ кваліфікаційного ступеня «бакалавр» : спец. 121 «Інженерія програмного забезпечення» / О. М. Маркевич; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2022. – 68 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2512
Appears in Collections:Факультет ком'ютерних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
4_Диплом.pdf3.59 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.