груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2514
Title: Програмний застосунок перекладу слів
Other Titles: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» , Спеціальність 121 «Інженерія програмного забезпечення»
Authors: Недуга, К. В.
Keywords: Кафедра інженерії програмного забезпечення
бакалаврська робота
Давиденко Є. О.
програмний застосунок
полегшення процесу вивчення мови
створення вебзастосунку
розробка за допомогою Laravel
розробка програмного забезпечення
Issue Date: 2022
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Дана кваліфікаціна робота присвячена розробці програмного забезпечення для полегшення процесу вивчення іноземних мов за рахунок швидкого перекладу слів та тестів. Об’єкт квалифікаційної роботи: процес перекладу іноземних слів на українську мову та навпаки. Предмет кваліфікаційної роботи: підходи використання фреймворку Laravel у розробці лінгвістичного програмного забезпечення. Мета: організація та полегшення процесу вивчення іноземної мови, за рахунок швидкого перекладу та додаткових матеріалів які знаходяться у системі. Кваліфікаційна робота бакалавра складається з вступу, чотирьох розділів, висновків та додатків. У вступі визначається актуальність теми, що приймається за мету та невеликий огляд поставленої задачі, предмет кваліфікаційної роботи та об’єкт кваліфікаційної роботи. У першому розділі описується аналіз та огляд існуючих аналогів програмних застосунків перекладу слів, визначення функціоналу, переваг та недоліків програмного забезпечення, обґрунтовується план виконання завдання. Наступною частиною розділу є формування та опис специфікації вимог до програмного забезпечення, що розробляється. У другому розділі описується процес розробки проєктних рішень, що забезпечують виконання усіх пунктів специфікації вимог до програмного застосунку, а також функціональні та інформаційні моделі програмного забезпечення. У третьому розділі описується результат виконаної роботи з конструювання та моделювання програмного забезпечення, включаючи вибір технологій, мови програмування, основні скрипти та програми які допомогли створити програмне забезпечення, UML-діаграми та опис інтерфейсів програмного застосунку перекладу слів.
Description: Недуга К. В. Програмний застосунок перекладу слів : кваліфікаційна робота на здобуття освітньо ‒ кваліфікаційного ступеня «бакалавр» : спец. 121 «Інженерія програмного забезпечення» / К. В. Недуга; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2022. – 65 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2514
Appears in Collections:Факультет ком'ютерних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФАХОВА_ЧАСТИНА_КРБ_Недуга_409.pdf1.54 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.