груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2517
Title: Вебзастосунок ведення розкладу занять
Other Titles: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» , Спеціальність 121 «Інженерія програмного забезпечення»
Authors: Пастушок, І. А.
Keywords: Кафедра інженерії програмного забезпечення
бакалаврська робота
Горбань Г. В.
вебзастосунок
інтерфейс
розклад занять
Issue Date: 2022
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Об’єктом кваліфікаційної роботи є розклад предметів студента факультету комп'ютерних наук. Предметом кваліфікаційної роботи технології створення вебзастосунків для відображення розкладу студента. Актуальність теми кваліфікаційної роботи полягає в підвищенні ефективності роботи та економія часу студента факультету інженерії програмного забезпечення. На даний час, інтернет є не відкладною частиною життя людини. Можна просто взяти телефон чи сісти за комп’ютер, зайти в google и найти усю необхідну інформацію. Інформація оточує нас, а всю цікаву нам новини легко можна тримати у девайсі. Наприклад студент, якому потрібно завжди тримати власний розклад занять, роботи та дедлайни. Ціль роботи є розробити вебзастосунок, в якому буде простий інтерфейс, щоб студент міг переглядати власний розклад занять, куди входить, номер кабінету, вчитель, час і день. Метою кваліфікаційної роботи є підвищення ефективності та економії часу студента шляхом розробки вебзастосунку, який дозволяв б переглядати статистичну інформацію про вчителів, розкладу, створення динамічну інформацію про завдання предметів розкладу, його редагування та видалення. Для досягнення визначеної мети необхідно вирішити такі завдання: 1. Дослідити об’єктну та предметну область. 2. Проаналізувати аналоги, що вже існують. 3. Спроектувати базу даних. 4. Розробити користувацький інтерфейс. 5. Побудувати та протестувати вебзастосунок. Об’єктом роботи є розклад предметів студента факультету комп'ютерних наук. Предметом роботи технології створення вебзастосунків для відображення розкладу студента. У першому розділі дипломної роботи розглянуто об’єкт та предмет досліджень, проведений аналіз схожих, сформовано завдання для виконання. У другому розділі кваліфікаційної роботи бакалавра розглянуто такий етапи розробки застосунку як моделювання. Був проаналізований продукт BPwin, створено бізнес-процес системи. Було розроблені діаграми IDEF0, змодельовано дизайн користувацького інтерфейсу вебзастосунку. У третьому розділі спочатку розроблено діаграму варіантів використання за допомогою сценарної техніки опису взаємодії Use Case, та описано варіант використання. Також було розроблено та описано діаграму класів застосунку. Було наведено основні технології для розробки клієнтської та серверної частити вебзастосунку. У четвертому розділі розроблена та продемонстрована робота системи. У спеціальній частині з охорони праці було здійснено аналіз умов праці, визначено вплив електричного випромінювання на людину та розглянуто вимоги техніки безпеки під час роботи з персональним комп’ютером.
Description: Парахненко Р. А. Мобільна гра-клікер на базі Unity : кваліфікаційна робота на здобуття освітньо ‒ кваліфікаційного ступеня «бакалавр» : спец. 121 «Інженерія програмного забезпечення» / Р. А. Парахненко; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2022. – 80 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2517
Appears in Collections:Факультет ком'ютерних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
КРБ.pdf2.88 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.