груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2518
Title: Вебпортал з підтримкою онлайн-комунікації користувачів
Other Titles: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» , Спеціальність 121 «Інженерія програмного забезпечення»
Authors: Поддубний, Є. Ю.
Keywords: Кафедра інженерії програмного забезпечення
бакалаврська робота
Швед А. В.
соціальна мережа
спілкування
ReactJs
SPA
веб-сервіси
RESTFul
API
Issue Date: 2022
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Стрімкий розвиток інтернет-технологій сприяє більшому поширенню онлайн-комунікації та ролі соціальних мережевих сервісів у житті сучасної людини. Що в свою чергу сприяє актуалізації потреби ділитися інформацією з іншими користувачами в режимі реального часу, а також обговорювати пости, які створили інші відвідувачі. Метою роботи є підвищення зручності обміну повідомленнями, новинами та думками з іншими користувачами. Об'єктом роботи є процес обміну інформацією. Предметом роботи є підходи та технології розробки вебзастосунків. У вступі розкривається актуальність дослідження за обраним напрямом, ставиться проблема, мета і завдання дослідження, визначаються об'єкт та предмет дослідження, обґрунтування основних проектних рішень, вказується його теоретична, практична значущість. У першому розділі роботи проводиться системний аналіз обраної предметної області та, на його основі, формулюється постановка задачі та специфікація вимог до програмного забезпечення. У другому розділі розробляються проектні рішення, що забезпечують виконання специфікації вимог до ПЗ. У третьому розділі описується виконана робота з моделювання та конструювання ПЗ. У четвертому розділі представляється виконана робота з кодування.
Description: Поддубний Є. Ю. Вебпортал з підтримкою онлайн-комунікації користувачів : кваліфікаційна робота на здобуття освітньо ‒ кваліфікаційного ступеня «бакалавр» : спец. 121 «Інженерія програмного забезпечення» / Є. Ю. Поддубний; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2022. – 72 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2518
Appears in Collections:Факультет ком'ютерних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Поддубний Євгеній Юрійович.pdf4.22 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.