груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2519
Title: Програмне забезпечення для дистанційного навчання з використанням технології Screen Capture
Other Titles: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» , Спеціальність 121 «Інженерія програмного забезпечення»
Authors: Постриган, О. О.
Keywords: Кафедра інженерії програмного забезпечення
бакалаврська робота
Кандиба І. О.
Вебзастосунок
Screen Capture
WebRTC
технології трансляції
мультимедійні потоки
Issue Date: 2022
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Тема кваліфікаційної роботи є актуальною, оскільки пандемія COVID-19 та наступне вторгнення Російської Федерації на територію України змусили навчальний сектор перевести освітні заклади на дистанційну форму навчання. Об’єктом є процес дистанційного навчання закладів вищої освіти. Предметом є сучасні підходи та технології розробки вебзастосунків на основі інструментарію WebRTC та Screen Capture. Мета кваліфікаційної роботи – вдосконалення навчального процесу шляхом впровадження технологій WebRTC та Screen Capture у процес дистанційного навчання. Для досягнення поставленої мети необхідно розв’язати наступні завдання:  проаналізувати сучасні аналоги та процес дистанційного навчання;  розробити вимоги до системи дистанційного навчання;  проаналізувати ринок наявних технологій і рішень для вирішення завдань;  спроектувати структуру бази даних та принцип роботи системи дистанційного навчання з використанням технологій WebRTC та Screen Capture;  реалізувати, протестувати та налагодити вебзастосунок;  апробувати отримані результати.
Description: Постриган О. О. Програмне забезпечення для дистанційного навчання з використанням технології Screen Capture : кваліфікаційна робота на здобуття освітньо ‒ кваліфікаційного ступеня «бакалавр» : спец. 121 «Інженерія програмного забезпечення» / О. О. Постриган ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2022. – 69 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2519
Appears in Collections:Факультет ком'ютерних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Постриган Олексій 408.pdf2.34 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.