груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/252
Title: Управління екологічною безпекою при експлуатації шламосховищ МГЗ
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 073 «Менеджмент»
Authors: Ліпатов, О. Л.
Keywords: автореферат
магістерська робота
Кафедра економічних наук
Томілін Ю. А.
система екологічного менеджменту
виробнича система
екологічна безпека
шламосховище
лабораторні та промислові випробування
РУСАЛ
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Дипломна робота на здобуття другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 073 «Менеджмент», ОПП «Якість, стандартизація та сертифікація». – ЧНУ імені Петра Могили, Миколаїв, 2019. Показано, що всі описані методи профілактики і боротьби з виділенням пилу червоного шламу на шламосховищах №1 та №2 МГЗ при складуванні і обробці червоного шламу способом дозволяють впевнено говорити про можливість ефективного управління екологічною безпекою об'єкта. Описано методи і інструменти, які застосовуються на підприємстві відносно виконання організаційних і виробничих заходів з ефективного запобігання аварій, зменшення її розмірів і наслідків. Наукова новизна одержаних результатів полягає в розширенні уявлення щодо шляхів підвищення якості управління екологічною безпекою в умовах діючого підприємства. Екологічна політика компанії РУСАЛ, як найбільшого виробника алюмінію, до складу якого входить Миколаївський глиноземний завод, однозначно передбачає модернізацію виробництва і оснащення підприємств сучасним устаткуванням, розробку і впровадження нових екологічних технологій виробництва, облаштування санітарно-захисних зон, а також ефективне управління відходами.
Description: Лiпатов О. Л. Управління екологічною безпекою при експлуатації шламосховищ МГЗ : автореф. дипломної роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 073 «Менеджмент» / О. Л. Ліпатов ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2019. – 16 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/252
Appears in Collections:Факультет економічних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Ліпатов_aref.pdf493.17 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.