груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2523
Title: Вебзастосунок моніторингу погодних умов із функцією пошуку локації за критеріями
Other Titles: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» , Спеціальність 121 «Інженерія програмного забезпечення»
Authors: Слінкін, Д. П.
Keywords: Кафедра інженерії програмного забезпечення
бакалаврська робота
Дворецький М. Л.
VueJS
Laravel
Issue Date: 2022
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Об’єкт кваліфікаційної роботи – Процес розробки вебзастосуноку моніторингу погодних умов із функцією пошуку локації за критеріями. Предмет кваліфікаційної роботи – Інструменти та інформаційні технології розробки вебзастосунку моніторингу погодних умов із функцією пошуку локації за критеріями. Мета кваліфікаційної роботи – спрощення процесу пошуку локації за критеріями погодних умов шляхом розробки вебзастосунку моніторингу погоди та фільтрації за значеннями окремих характеристик. У першому розділі представлено аналіз предметної області, аналіз існуючих аналогів та складено вимоги до проекту. У другому розділі було представлено проектування логічної та фізичної моделі даних. У третьому розділі представлено архітектура, моделювання та проектування програмного забезпечення. В четвертому розділі показано основні кроки кодування та тестування програмного забезпечення за допомогою фреймворків VueJS та Laravel. В останньому розділі розглянуто питання охорони праці, які безпосередньо пов’язані з діяльністю розробника програмного забезпечення.
Description: Слінкін Д. П. Вебзастосунок моніторингу погодних умов із функцією пошуку локації за критеріями : кваліфікаційна робота на здобуття освітньо ‒ кваліфікаційного ступеня «бакалавр» : спец. 121 «Інженерія програмного забезпечення» / Д. П. Слінкін ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2022. – 54 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2523
Appears in Collections:Факультет ком'ютерних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
КРБ Слінкін.pdf2.41 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.