груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2524
Title: Програмне забезпечення моніторингу наявності товару на маркетплейсах
Other Titles: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» , Спеціальність 121 «Інженерія програмного забезпечення»
Authors: Соловйов, А. О.
Keywords: Кафедра інженерії програмного забезпечення
бакалаврська робота
Кандиба І. О.
скрапінг
веб-застосунок
API
база даних
проектування
розробка
Issue Date: 2022
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Об’єктом кваліфікаційної роботи є процес відстеження та замовлення товарів у інтернет магазинах. Предметом кваліфікаційної роботи є технології скрапінгу та використання програмних інтерфейсів при розробці програмного забезпечення виявлення наявності актуальних товарів у онлайн магазинах. Мета кваліфікаційної роботи – автоматизація процесу відстеження та замовлення актуальних товарів на ринку шляхом розробки програмного забезпечення моніторингу товарів на маркетплейсах. У першому розділі досліджено предметну область, проведено аналіз технологій та засобів стеження за інформацією на веб-ресурсах, виявлено переваги та недоліки аналогічних систем та сформовані вимоги до програмного забезпечення. Другий розділ присвячений моделюванню та декомпозиції предметної області. В даному розділі було побудовано діаграму прецедентів, концептуальну, логічну та фізичну моделі даних, і діаграму класів застосунку. У третьому розділі проведено аналіз технологій які використовуються у розробці сучасних веб-застосунків, визначено архітектуру системи та основний технологічний стек. У четвертому розділі описано процес програмної реалізації застосунку, принцип роботи з базою даних, розробку візуальної та серверної частини, і розгортання проекту на сервері.
Description: Соловйов А. О. Програмне забезпечення моніторингу наявності товару на маркетплейсах : кваліфікаційна робота на здобуття освітньо ‒ кваліфікаційного ступеня «бакалавр» : спец. 121 «Інженерія програмного забезпечення» / А. О. Соловйов ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2022. – 96 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2524
Appears in Collections:Факультет ком'ютерних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Соловйов_408_диплом.pdf2.53 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.