груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2525
Title: Вебсервіси клієнтської підтримки онлайн-гравців
Other Titles: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» , Спеціальність 121 «Інженерія програмного забезпечення»
Authors: Трушевський, К. Є.
Keywords: Кафедра інженерії програмного забезпечення
бакалаврська робота
Кандиба І. О.
вебсервіс
онлайн гравці
клієнт
Issue Date: 2022
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: різким ростом популярності комп`ютерних ігор та кіберспорту, багато користувачів почало приділяти більше уваги своїм досягненням в грі. Бажаючи стати професійним кіберспортсменом, гравці почали переглядати свою статистику, але багато інформації вони не бачили в самому клієнті гри. Через це з`явилось достатньо сервісів які дозволяють переглянути свою статистику і навіть запропонувати, що можна покращити використовуючи для цього штучний інтелект Метою кваліфікаційної роботи є вдосконалення процесу підтримки онлайн-гравців шляхом створення вебсервісу з використанням API, на базі PHP та Vue JS. У вступі визначається актуальність теми, що приймається за мету та невеликий огляд поставленої задачі, предмет дослідження та об’єкт дослідження. У першому розділі описується аналітична частина, тобто огляд існуючих аналогів. Визначається основна особливість вебсервісів, завдяки чому було сформовано загальне розуміння предметної області. У другому розділі описується процес розробки та вибір мови програмування, середовище розробки, логіка веб-сайту. Розробка UML-діаграм та опис інтерфейсів. У третьому розділі демонструється проведена робота з кодування та тестування, крім того описується розробка налаштувань для зручного використання. Об’єкт кваліфікаційної роботи: статистичні дані кіберспортивних дисциплін та гравців. Предмет кваліфікаційної роботи: вебсервiси аналізу та обробки кіберспортивних даних.
Description: Трушевський К. Є. Вебсервіси клієнтської підтримки онлайн-гравців : кваліфікаційна робота на здобуття освітньо ‒ кваліфікаційного ступеня «бакалавр» : спец. 121 «Інженерія програмного забезпечення» / К. Є.Трушевський ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2022. – 87 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2525
Appears in Collections:Факультет ком'ютерних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Трушевський 409.pdf2.85 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.