груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2526
Title: Програмне забезпечення обробки даних для оцінювання реабілітації пост-інсультних пацієнтів
Other Titles: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» , Спеціальність 121 «Інженерія програмного забезпечення»
Authors: Фіник, В. Ю.
Keywords: Кафедра інженерії програмного забезпечення
бакалаврська робота
Журавська І. М.
пост-інсультна реабілітація
статистичний аналіз
тест реакції
набір даних
великі дані
Issue Date: 2022
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Кваліфікаційна робота бакалавра присвячена створенню програмного забезпечення для оцінювання якості реабілітації пацієнтів після інсульту. Дана робота є актуальною через зменшення фізичної активності внаслідок технічного прогресу та через велику кількість стрес-факторів, спричинених початком повномасштабної війни. Об’єкт дослідження – процес обробки наборів даних для оцінювання якості реабілітації пост-інсультних пацієнтів. Предмет дослідження – моделі та засоби обробки Великих даних за допомогою спеціалізованого ПЗ для оцінювання та візуалізації якості реабілітації. Мета роботи – оцінювання реабілітації шляхом розробки програмного забезпечення для оцінювання реабілітації пост-інсультних пацієнтів шляхом обробки статистичних даних та їх подальшої візуалізації. У першому розділі було розглянуто актуальність створення системи для оцінювання. У другому розділі продемонстровано моделі і прототипи ПЗ. У третьому розділі наводяться необхідні інструменти та описується архітектура застосунку. В четвертому розділі наведено кроки реалізації застосунку та процеси тестування, а також продемонстрована документація. В результаті виконаної роботи було реалізовано ПЗ для оцінки реабілітації пост-інсультних пацієнтів, створено документацію до нього, а також інтерфейс користувача.
Description: Фіник В. Ю. «Програмне забезпечення обробки даних для оцінювання реабілітації пост-інсультних пацієнтів : кваліфікаційна робота на здобуття освітньо ‒ кваліфікаційного ступеня «бакалавр» : спец. 121 «Інженерія програмного забезпечення» / В. Ю. Фіник; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2022. – 90 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2526
Appears in Collections:Факультет ком'ютерних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Фіник_Диплом_З_Підписом.pdf2.76 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.