груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2527
Title: Вебзастосунок замовленням їжі з функцією контролю калорійності 3
Other Titles: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» , Спеціальність 121 «Інженерія програмного забезпечення»
Authors: Цимбалюк, А. А.
Keywords: Кафедра інженерії програмного забезпечення
бакалаврська робота
Кандиба І. О.
вебзастосунок
їжа
контроль
калорійність
Issue Date: 2022
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Кваліфікаційна робота бакалавра присвячена створенню вебзастосунку замовлення їжі с функцією контролю калорійності. Дана робота є актуальною оскількиї все більше людей вибирають ресторан за допомогою мережі. Об’єктом кваліфікаційної роботи є процес розробки системи автоматизації для сайту ресторану з онлайн замовленням. Предметом кваліфікаційної є програмні засоби та методи реалізації WEB-орієнтованих систем. Метою роботи є підвищення ефективності роботи ресторану за рахунок представлення асортименту у вигляді інтернет-замовлення та автоматизації обліку даних з продажу страв ресторану. У першому розділі було розглянуто актуальність створення вебзастосунку замовлення їжі. У другому розділі було продемонстровані засоби та етапи розробки вебзастосунку. У третьому розділі наводяться необхідні інструменти та описується архітектура вебзастосунку. У четвертому розділі наведено кроки реалізації застосунку та процеси тестування. В результаті виконаної роботи було реалізовано вебзастосунок замовленням їжі з функцією контролю калорійності, створено документацію до нього.
Description: Цимбалюк А. А. Вебзастосунок замовленням їжі з функцією контролю калорійності : кваліфікаційна робота на здобуття освітньо ‒ кваліфікаційного ступеня «бакалавр» : спец. 121 «Інженерія програмного забезпечення» / А. А. Цимбалюк ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2022. – 61 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2527
Appears in Collections:Факультет ком'ютерних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ДИПЛОМ Цимбалюк 408.pdf3.16 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.