груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2528
Title: Вебзастосунок обліку та контролю вжитих калорій на основі обраного плану харчування
Other Titles: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» , Спеціальність 121 «Інженерія програмного забезпечення»
Authors: Цяпко, Р. Є.
Keywords: Кафедра інженерії програмного забезпечення
бакалаврська робота
Дворецька С. В.
дані про їжу
контроль калорій
лічильник макронутрієнтів
плани харчування
вебзастосунок
Issue Date: 2022
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Актуальність обраної теми полягає в тому, щоб надавати можливість відслідковувати щоденне харчування та підтримувати енергетичний баланс, при якому калорійність раціону харчування відповідатиме енергетичній потребі організму. Об’єкт кваліфікаційної роботи – процес обліку та контролю вжитих калорій та макронутрієнтів на основі обраного плану харчування. Предметом кваліфікаційної роботи є технології, методи та рекомендації для визначення та формування загальної добової витрати енергії та кількості макронутрієнтів. Метою кваліфікаційної роботи є популяризація контролю та підтримки щоденного балансу вжитих калорій та макронутрієнтів за рахунок розробленого вебзастосунку. Для досягнення поставленої мети необхідно розв'язати наступні завдання:  аналіз предметної області та огляд сучасних застосунків для ведення щоденного обліку та контролю вжитих калорій на основі обраного плану харчування;  розробка специфікації вимог до вебзастосунку;  вибір технологій та програмних рішень для реалізації вебзастосунку;  проєктування бази даних, структури серверної та клієнтської частини;  програмна реалізація серверної та клієнтської частини, а також налаштування серверу бази даних та створення користувацького інтерфейсу. Кваліфікаційна робота бакалавра складається з фахового розділу та спеціальної частини з охорони праці, які безпосередньо пов’язані з діяльністю під час роботи з персональним комп'ютером. У вступі визначається об'єкт, предмет та мета, розкривається актуальність теми за обраним напрямом та складається список завдань роботи необхідних для досягнень поставленої мети. У першому розділі проводиться аналіз предметної області та огляд сучасних застосунків для ведення щоденного обліку та контролю вжитих калорій на основі обраного плану харчування. На підставі проведеної аналітичної роботи надається обґрунтування плану виконання завдання, а також складання специфікації вимог до програмного забезпечення. У другому розділі визначається архітектура та основні компоненти вебзастосунку. Крім цього, розглядаються сучасні та популярні технології та програмні рішення для визначення найбільш оптимального та ефективного технологічного стеку для реалізації вебзастосунку. У третьому розділі моделюються та проєктуються діаграми, сценарії роботи, архітектура і концепція серверної та клієнтської частини вебзастосунку. У четвертому розділі надаються основні кроки в ході реалізації та написання програмного коду до створеного вебзастосунку. У висновках наводиться список виконаних завдань необхідних для реалізації та оцінка отриманих результатів, щодо реалізованого вебзастосунку, включаючи його особливості та подальший розвиток.
Description: Цяпко Р. Є. Вебзастосунок обліку та контролю вжитих калорій на основі обраного плану харчування : кваліфікаційна робота на здобуття освітньо ‒ кваліфікаційного ступеня «бакалавр» : спец. 121 «Інженерія програмного забезпечення» / Р. Є. Цяпко ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2022. – 77 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2528
Appears in Collections:Факультет ком'ютерних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Фахова частина.pdf3.6 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.