груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2529
Title: Програмне забезпечення моніторингу успішності здобувачів вищої освіти
Other Titles: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» , Спеціальність 121 «Інженерія програмного забезпечення»
Authors: Янковий, М. М.
Keywords: Кафедра інженерії програмного забезпечення
бакалаврська робота
Горбань Г. В.
вебсайт
інтерфейс
діаграма
технології
моделювання
проєктування
користувач
Issue Date: 2022
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Об’єктом кваліфікаційної роботи є методи моніторингу успішності здобувачів вищої освіти. Предметом кваліфікаційної роботи є технології створення програмного забезпечення моніторингу успішності ЗВО. Актуальність теми кваліфікаційної роботи полягає в створенні комфортних умов для навчання здобувачів вищої освіти та полегшенню ведення навчального процесу у ВНЗ. Метою кваліфікаційної роботи є поліпшення навчального процесу у ВНЗ, шляхом розробки програмного забезпечення для моніторингу успішності ЗВО. Для досягнення мети треба вирішити наступні задачі:  провести аналіз аналогічних програмних застосунків з схожим функціоналом;  обрати найкращі технології для розробки застосунку;  сформувати вимоги застосунку для оптимізації на всіх платформах;  розробити архітектуру бази даних;  реалізація застосунку. У першому розділі проведено детальний аналіз застосунків-аналогів. Визначено основні переваги та недоліки застосунків та специфікацію вимог, яких слід дотримуватися при використанні застосунку. У другому розділі описане моделювання об’єкту та предмету дослідження. Розроблено користувальницький інтерфейс та здійснено проєктування візуальних моделей за допомогою програмного застосунку BPWin. У третьому розділі описано моделювання, проєктування та архітектура програмного застосунку. Наведено список та детальний опис використаних технологій. Розроблено сценарії використання системи та діаграми класів, послідовності та компонентів. У четвертому розділі наведено результат роботи програмного застосунку. У спеціальній частині проаналізовано сучасний розвиток технологічного стану виробництва та автоматизацію підприємств. Описано стандарти та вимоги для роботи працівників за комп’ютером в офісних умовах. Наведено правила безпечної роботи за комп’ютером.
Description: Янковий М. М. Програмне забезпечення моніторингу успішності здобувачів вищої освіти : кваліфікаційна робота на здобуття освітньо ‒ кваліфікаційного ступеня «бакалавр» : спец. 121 «Інженерія програмного забезпечення» / М. М. Янковий ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2022. – 70 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2529
Appears in Collections:Факультет ком'ютерних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
4. Янковий_Фахова_частина.pdf3 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.