груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2804
Title: Реалізація системи документообігу в органах влади
Other Titles: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 281 «Публічне управління та адміністрування»
Authors: Алєксєєва, Т. В.
Keywords: кафедра публічного управління та адміністрування
Штирьов О. М.
Національне антикорупційне бюро України
документообіг
діловодство
електронний документ
організаційно-правове забезпечення
гібридна форма діловодства
документальна взаємодія
Issue Date: Dec-2022
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Кваліфікаційну роботу присвячено дослідженню процесів реалізації системи електронного документообігу в органах влади. У сучасному публічному адмініструванні документообіг забезпечує управлінську діяльність будь-якого суб’єкта владних повноважень і є її невід`ємною складовою. Ефективність та своєчасність прийняття управлінських рішень прямо залежить від наявних у державному органі видів та форм документообігу, а також чітко виписаних норм, які регламентують діловодство. У вступі обґрунтовано актуальність та рівень розробки теми; окреслено мету та основні завдання, об’єкт, предмет та методи дослідження; описано наукову новизну; встановлено практичне значення отриманих результатів магістерської роботи; вказано апробацію результатів дослідження; зазначено структуру та обсяг роботи. На початку роботи розкрито теоретичні засади, реалізації електронного документообігу в Національному антикорупційному бюро України. Визначено особливості статусу Національного антикорупційного бюро України як центрального органу в якому здійснюється діловодство. Сформулювано поняття, визначено види та форми документообігу у Національному антикорупційному бюро України. Визначено, що у Національному антикорупційному бюро України актуальною є гібридна форма документообігу, яка стала поєднувальною ланкою від паперового на електронний документообіг. Основна частина дослідження присвячена змістовному аналізу нормативно-правових документів, які регламентують документообіг у Національному антикорупційному бюро України. Визначено місце електронного документообігу в загальній системі діловодства Національного антикорупційного бюро України. Друга частина роботи присвячена дослідженню зарубіжного досвіду впровадження електронного документообігу. Визначено основні шляхи оптимізації взаємодії структурних підрозділів через систему електронного документообігу.
Description: Алєксєєва Т. В. Реалізація системи документообігу в органах влади : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 281 «Публічне управління та адміністрування» / Т. В. Алєксєєва ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2023. – 115 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2804
Appears in Collections:Навчально-науковий інститут публічного управління та адміністрування

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Алєксєєва.pdf539.2 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.