груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2851
Title: Ефективність управління системою охорони здоров’я в сучасних умовах
Other Titles: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 281 «Публічне управління та адміністрування»
Authors: Рибак, О. В.
Keywords: кафедра публічного управління та адміністрування
Ємельянов В. М.
ефективність
економічність
результативність
система охорони здоров’я
публічне управління системою охорони здоров’я
автономізація
кластеризація
Issue Date: Dec-2022
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Кваліфікаційну роботу присвячено дослідженню ефективності управління системою охорони здоров’я в сучасних умовах в Україні. У вступі обґрунтовано актуальність і рівень розробленості обраної теми; визначено мету й основні завдання, об’єкт, предмет та методи дослідження; описано наукову новизну; встановлено практичне значення одержаних результатів; зазначено структуру й обсяги роботи. На початку роботи розглянуто загальнотеоретичні основи щодо категорії ефективності в публічному управлінні та системі охорони здоров’я, зокрема. В магістерській роботі визначено основні науково-теоретичні засади ефективного управління на основі вивчення та систематизації наукової літератури в сфері публічного управління та інших наук; досліджено особливості системи охорони здоров’я України та можливості щодо підвищення її ефективності; проведено аналіз стану системи охорони здоров’я на основі вивчення тенденцій розвитку та основних причин неефективності в управлінні медичною галуззю; визначено основні характеристики медичних систем в зарубіжних країнах; встановлено напрями підвищення ефективності управління системою охорони здоров’я України. Магістерське дослідження має завершений вигляді, містить висновки та пропозиції, до яких автор прийшов самостійно, визначені засади подальшого удосконалення підвищення ефективності публічного управління в галузі охорони здоров’я з урахуванням сучасних тенденцій реформування медичної сфери.
Description: Рибак О. В. Ефективність управління системою охорони здоров’я в сучасних умовах : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 281 «Публічне управління та адміністрування» / О. В. Рибак ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2022. – 106 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2851
Appears in Collections:Навчально-науковий інститут публічного управління та адміністрування

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
РИБАК.pdf458.66 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.