груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2853
Title: Антикорупційна система України
Other Titles: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 281 «Публічне управління та адміністрування»
Authors: Рудова, Д. В.
Keywords: кафедра публічного управління та адміністрування
Бондар Г. Л.
антикорупційна система
закон
державні інституції
шляхи оптимізації
наказ
реформа
Issue Date: Dec-2022
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Кваліфікаційну роботу присвячено аналізу особливостей, проблем та шляхів оптимізації функціонування антикорупційної системи України. Ефективність антикорупційної системи має дуже важливе значення в ефективній роботі державного управління загалом. І від успіху роботи даної системи залежить багато аспектів успішного розвитку країни. Нажаль в наші часи проблеми пов’язані з корупцією широко поширені, і ситуація в Україні з цього приводу потребує уваги і в подальшому великої роботи. У вступі обґрунтовано актуальність та рівень розробки теми; окреслено мету та основні завдання, об’єкт, предмет та методи дослідження; описано наукову новизну; встановлено практичне значення отриманих результатів магістерської роботи; вказано апробацію результатів дослідження; зазначено структуру та обсяг роботи. На початку роботи окреслено теоретичні засади дослідження антикорупційної системи України, проаналізовано законодавчу та нормативно-правову базу, а також досліджений закордонний досвід реалізації антикорупційної політики. Основна частина дослідження присвячена вивченню та аналізу роботи державних інституцій, що напряму пов’язані з антикорупційною системою України , а саме національному антикорупційному бюро, спеціалізованій антикорупційній прокуратурі та вищому антикорупційному суду. Наприкінці роботи проаналізовано особливості функціонування антикорупційної системи в сучасній Україні , а також шляхи її оптимізації. Зокрема, з метою антикорупційної стратегії України є досягнення значного прогресу з запобіганні та протидії корупції, в також забезпечення послідовної та системної антикорупційної діяльності всіх органів державної влади та місцевого самоврядування. Було визначено, що з метою покращення ефективності роботи антикорупційних органів доцільно започаткувати процес їхньої співпраці з інститутами громадянського суспільства задля висвітлення результатів роботи НАБУ, САП та ВАС.
Description: Рудова Д. В. Антикорупційна система України : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 281 «Публічне управління та адміністрування» / Д. В. Рудова ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2022. – 92 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2853
Appears in Collections:Навчально-науковий інститут публічного управління та адміністрування

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Рудова.pdf341.46 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.