груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2862
Title: Нормативно-правові аспекти протидії корупції в Україні
Other Titles: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 281 «Публічне управління та адміністрування»
Authors: Хмельницька, І. А.
Keywords: кафедра публічного управління та адміністрування
Штирьов О. М.
корупція
нормативно-правові аспекти
протидія
правове забезпечення
правові заходи
Issue Date: Dec-2022
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Кваліфікаційну роботу присвячено дослідженню та аналізу нормативно-правового забезпечення формування правового інструменту організації протидії корупції в державі. У вступі обґрунтовано актуальність та рівень розробки теми; окреслено мету та основні завдання, об’єкт, предмет та методи дослідження; описано наукову новизну; зазначено структуру та обсяг роботи. На початку роботи досліджено зміст та визначити юридичну природу корупції, проаналізовано причини поширення корупції в Україні. Основна частина дослідження присвячена ґрунтовному аналізу сучасний стан нормативно-правовового регулювання запобігання корупції в Україні, та особливостям правового інструменту протидії корупції в Україні. Друга частина роботи присвячена дослідженню міжнародно-правовових стандартів протидії корупції, досліджено елементний склад правового інструменту протидії корупції в Україні. Встановлено, що різновидом міжнародних стандартів визнано стандарти правового інструменту протидії корупції, під якими розуміємо як міжнародно- правові норми і принципи, якими з метою встановлення загальновизнаного належного рівня закріплено стандартизовані правила поведінки в механізмі протидії корупції, так і документи міжнародних організацій зі стандартизації у сфері протидії корупції. Проведено комплексний аналіз досліджень сучасних наукових центрів дослідження проявів корупції в державному управлінні щодо інституціонального визначення сучасних проблем корупції. Визначено напрями удосконалення правового забезпечення протидії корупції в Україні.
Description: Хмельницька І. А. Нормативно-правові аспекти протидії корупції в Україні : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 281 «Публічне управління та адміністрування» / І. А. Хмельницька ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2022. – 107 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/2862
Appears in Collections:Навчально-науковий інститут публічного управління та адміністрування

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Хмельницька.pdf535.25 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.