груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/298
Title: Автоматизована веб-система визначення ставлення особистості до проблемних ситуацій екологічного спрямування
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 124 «Системний аналіз»
Authors: Барбунов, В. О.
Keywords: автореферат
магістерська робота
кафедра інтелектуальних інформаційних систем
Мещанінов О. П.
OCAI
організаційні культура
дистанційне навчання
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Магістерська наукова робота на здобуття освітньої кваліфікації «Магістр системного аналізу». – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв, 2019. В магістерській роботі наведено відомі інноваційні системи оцінки організаційної культури. Представлено структуру автоматизованої веб-системи підтримки планування змін організаційної культури в компанії, що автоматизує процес виміру, оцінки, діагностики та підтримки планування змін організаційної культури. Актуальність даної роботи полягає в тому, що сучасне суспільство ставить нові вимоги до людини, потребує розвитку її духовного та інтелектуального потенціалу. Саме для визначення ставлення індивідууму до різних ситуацій екологічного характеру, що впливає на формування нового рівня свідомості особистості, мною запропоновані анкети, розміщені у інтерактивному веб середовищі. Мета дослідження полягає в створенні інструментального ВЕБ середовища, для проведення безперервного дистанційного оцінювання ставлення особистостей до проблемних питань екологічного характеру. Об’єктом дослідження є методологія визначення діагностики і зміни домінуючих цінностей. Предметом дослідження є інструмент оцінки ставлення особистості до проблемних питань екологічного характеру. Було реалізовано “Автоматизовану веб-систему визначення ставлення особистості до проблемних ситуацій екологічного характеру». Дана система представлена у вигляді Web-сайту. Виявлено і обґрунтовано необхідність створення даної інформаційної системи. Після розробки вона була протестована. При необхідності є можливим доповнення і розширення наявних функцій.
Description: Барбунов В. О. Автоматизована веб-система визначення ставлення особистості до проблемних ситуацій екологічного спрямування : автореф. дипломної роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 124 «Системний аналіз» / В. О. Барбунов ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2019. – 13 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/298
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Avtoreferat_Barbunov.pdf759.98 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.