груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3011
Title: Стратегічне управління діяльністю органів місцевого самоврядування
Other Titles: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 281 «Публічне управління та адміністрування»
Authors: Зуб, С. К.
Keywords: кафедра місцевого самоврядування та регіонального розвитку
Штирьов О. М.
стратегічне управління
місцеве самоврядування
органи влади
територіальна громада
стратегія
Issue Date: Jun-2023
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Кваліфікаційну роботу присвячено дослідженню розкритті змісту та особливостей стратегічного управління в діяльності органів місцевого самоврядування, визначенні пріоритетних шляхів його реалізаціії та визначенні основних методів забезпечення його дієвості. У вступі обґрунтовано актуальність та рівень розробки теми; окреслено мету та основні завдання, об’єкт, предмет та методи дослідження; описано наукову новизну; розкрито практичне значення отриманих результатів бакалаврської роботи; охаректиризовано структуру та обсяг роботи. На початку роботи окреслено теоретичні засади дослідження стратегічного управління в системі органів місцевого самоврядування. Зроблено аналіз змісту дефініції «стратегічне управління». Основна частина дослідження присвячена опису методів та засобів стратегічного управління в органах місцевого самоврядування. Розглянуто стан стратегічного планування в органах місцевого самоврядування на прикладі Бузької об’єднаної територіальної громади Миколаївської області. Запропоновано підвищення професійної компетентності посадових осіб місцевого самоврядування.
Description: Зуб С. К. Стратегічне управління діяльністю органів місцевого самоврядування : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 281 «Публічне управління та адміністрування» / С. К. Зуб ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2023. – 81 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3011
Appears in Collections:Навчально-науковий інститут публічного управління та адміністрування

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Кваліфікаційна робота_Зуб.pdf936.12 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.