груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3019
Title: Державна політика у галузі культури щодо забезпечення культурних потреб суспільства
Other Titles: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 281 «Публічне управління та адміністрування»
Authors: Шаповалова, О. М.
Keywords: кафедра місцевого самоврядування та регіонального розвитку
Штирьов О. М.
державна політика у галузі культури
культурні потреби
культура
культурні послуги
Issue Date: Jun-2023
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Кваліфікаційну роботу присвячено аналізу інструментів, які використовуються органами публічної влади (або підзвітними їм інституціями) для забезпечення культурними потребами громадян України, та виробленню рекомендацій щодо адаптування цих інструментів до сучасних умов розвитку культурно-мистецької сфери та наявних культурних потреб та інтересів громадян України. У вступі обґрунтовано актуальність та рівень розробки теми; окреслено мету та основні завдання, об’єкт, предмет та методи дослідження; описано наукову новизну; встановлено практичне значення отриманих результатів бакалаврської роботи; зазначено структуру та обсяг роботи. На початку роботи розкрито теоретичні засади дослідження публічного управління сферою культури. Охарактеризовано стан нормативно-правового регулювання процесів надання та споживання культурних потреб в Україні. З’ясовано, які інструменти забезпечення громадян культурними потребами, що використовуються у світових практиках, можуть бути застосовані в Україні. Основна частина дослідження присвячена аналізу місця і ролі державної політики у забезпеченні стандартів надання культурних потреб в Україні. Наприкінці роботи розкрито роль держави в залученні фінансових ресурсів для забезпечення громадян України культурними потребами. Дана оцінка спроможності центрів надання культурних послуг як інструменту забезпечення громадян базовими культурними потребами в Україні.
Description: Шаповалова О. М. Державна політика у галузі культури щодо забезпечення культурних потреб суспільства : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 281 «Публічне управління та адміністрування» / О. М. Шаповалова ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2023. – 71 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3019
Appears in Collections:Навчально-науковий інститут публічного управління та адміністрування

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Кваліфікаційна робота_Шаповалова.pdf948.12 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.