груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3021
Title: Державна політика щодо запровадження електронного урядування
Other Titles: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 281 «Публічне управління та адміністрування»
Authors: Смалько, Д. Д.
Keywords: кафедра місцевого самоврядування та регіонального розвитку
Бондар Г. Л.
електронне урядування
державне управління
інформаційне суспільство
електронні послуги
Issue Date: Jun-2023
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Кваліфікаційну роботу присвячено дослідженню державної політики щодо запровадження електронного урядування як головного критерію якості та ефективності публічного управління. У вступі обґрунтовано актуальність та рівень розробки теми; окреслено мету та основні завдання, об’єкт, предмет та методи дослідження; описано наукову новизну; вказано апробацію результатів дослідження; зазначено структуру та обсяг роботи. На початку роботи окреслені поняття електронного урядування, сутність та етапи розвитку, cуб’єкти та об’єкти електронного урядування. Основна частина дослідження присвячена реалізації електронного урядування в Україні, законодавче та нормативно-правове забеспечення електронного урядування України, а також етапи розвитку електронного урядування у країнах Європи. Наприкінці роботи розкрито тему удосконалення системи електронного урядування в Україні. А саме особливостям та проблемам запровадження електронного урядування, основним напрямам та шляхам оптимізації системи електронного урядування в Україні відповідно до стандартів ЄС.
Description: Смалько Д. Д. Державна політика щодо запровадження електронного урядування : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 281 «Публічне управління та адміністрування» / Д. Д. Смалько ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2023. – 77 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3021
Appears in Collections:Навчально-науковий інститут публічного управління та адміністрування

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Кваліфікаційна робота_Смалько.pdf972.96 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.