груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3022
Title: Адміністративні послуги як об’єкт державного управління
Other Titles: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 281 «Публічне управління та адміністрування»
Authors: Станішина, А. М.
Keywords: кафедра місцевого самоврядування та регіонального розвитку
Бондар Г. Л.
адміністративні послуги
державне управління
державна політика
органи місцевого самоврядування
Issue Date: Jun-2023
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Кваліфікаційну роботу присвячено дослідженню потреби суспільства в якісних адміністративних послугах, стратегічним розумінням особливостей державного управління адміністративними послугами в суспільстві та державі в цілому. У вступі обґрунтовано актуальність та рівень розробки теми; окреслено мету та основні завдання, об’єкт, предмет та методи дослідження; описано наукову новизну; встановлено практичне значення отриманих результатів бакалаврської роботи; зазначено структуру та обсяг роботи. На початку роботи окреслено загальні аспекти дослідження адміністративних послуг. Зокрема, охарактеризовано джерельну базу дослідження, визначено основні поняття та категорії, проаналізовано законодавчу та нормативно-правову базу дослідження, а також закордонний досвід надання адміністративних послуг в системі державного управління. Основна частина дослідження присвячена аналізу особливостей та шляхів оптимізації системи адміністративних послуг в Україні. Наприкінці роботи розкрито проблеми реалізації державної політики в сфері надання адміністративних послуг.
Description: Станішина А. М. Адміністративні послуги як об’єкт державного управління : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 281 «Публічне управління та адміністрування» / А. М. Станішина ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2023. – 89 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3022
Appears in Collections:Навчально-науковий інститут публічного управління та адміністрування

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Кваліфікаційна робота_Станішина.pdf996.34 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.