груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/310
Title: Автоматизована веб-система визначення домінуючого типу організаційної культури в університеті
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 124 «Системний аналіз»
Authors: Мазуренко, В. О.
Keywords: автореферат
магістерська робота
кафедра інтелектуальних інформаційних систем
Мещанінов О. П.
інструментальне ВЕБ середовище
дистанційне оцінювання
організаційна культура
ЧНУ ім. Петра Могили
колективна оцінка групи
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: В дипломній роботі представлено структуру автоматизованої веб-системи визначення домінуючого типу організаційної культури в університеті, реалізовано графічний результат анкетування. Актуальність даної роботи полягає в тому, що успішну діяльність організації безпосередньо зв'язують з її культурою. Головний показник хорошого стану справ в організації - здатність зацікавлювати і утримувати талановитих співробітників Мета дослідження полягає в створенні інструментального ВЕБ середовища, для проведення безперервного дистанційного оцінювання відповідностей організаційної культури. Об’єктом дослідження є методологія діагностики та зміни домінуючих цінностей. Предметом дослідження є інструмент оцінки організаційної культури в ЧНУ імені Петра Могили. У першому розділі наводиться загальна характеристика роботи. Другий розділ присвячено характеристиці та аналізу методик визначення домінуючого типу організаційної культури. Третій розділ присвячено розгляду технологій колективної оцінки групи. В четвертому розділі проводиться дослідження та наводиться рішення з програмного забезпечення для проведення безперервного дистанційного оцінювання. Спеціальна частина з охорони праці та безпеки у надзвичайних ситуаціях присвячена питанням з охорони праці на робочих місцях та заходам щодо забезпечення інформаційної безпеки.
Description: Мазуренко В. О. Автоматизована веб-система визначення домінуючого типу організаційної культури в університеті : автореф. дипломної роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 124 «Системний аналіз» / В. О. Мазуренко ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2019. – 11 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/310
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат Мазуренко В.О.pdf551.87 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.