груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3200
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЗолотарьов, І. П.-
dc.date.accessioned2024-04-02T11:04:41Z-
dc.date.available2024-04-02T11:04:41Z-
dc.date.issued2024-02-
dc.identifier.urihttps://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3200-
dc.descriptionЗолотарьов І. П. Управління конкурентоспроможністю підприємства в сучасних умовах господарювання : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 073 «Менеджмент» / І. П. Золотарьов ; ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2024. - 71 с.uk_UA
dc.description.abstractУ даній кваліфікаційній роботі проведено комплексне дослідження теоретичних аспектів та сучасних тенденцій управління конкурентоспроможністю підприємств на прикладі готелю "Турист". Результати дослідження показали, що конкурентоспроможність впливає на успішність підприємства у сучасних умовах господарювання через її багатогранність та різноманітні складові. В роботі використано різноманітні методи дослідження, такі як аналіз літературних джерел, SWOT-аналіз, метод спостереження та опису, для отримання об'єктивних результатів. Здійснено аналіз та виявлено ключові фактори, що впливають на конкурентоспроможність готелю "Турист". Отримані результати дослідження вказують на важливість впровадження інновацій, покращення маркетингових стратегій та стратегій обслуговування клієнтів для підвищення конкурентоспроможності готелю "Турист". Ці висновки можуть бути корисними для розробки подальших стратегій управління та підвищення ефективності готельного бізнесу. У підсумку, робота містить важливі висновки та рекомендації, які сприятимуть розумінню конкурентоспроможності підприємств узагалі та дозволять зробити конкретний внесок у розвиток готельного бізнесу. Дослідження може послужити основою для подальших наукових досліджень та розробки стратегій управління конкурентоспроможністю у готельній галузі. This qualifying work provides a comprehensive study of the theoretical aspects and modern trends in enterprise competitiveness management using the example of the "Tourist" hotel. The research results indicate that competitiveness affects the success of an enterprise in modern economic conditions due to its multifaceted nature and various components. Various research methods were used in the work, such as analysis of literary sources, SWOT analysis, observation and description method, to obtain objective results. An analysis was conducted, identifying key factors affecting the competitiveness of the "Tourist" hotel. The research results suggest the importance of implementing innovations, improving marketing strategies, and customer service strategies to enhance the competitiveness of the "Tourist" hotel. These findings can be useful for developing further management strategies and improving the effectiveness of hotel business. In conclusion, the work contains important conclusions and recommendations that will contribute to understanding enterprise competitiveness in general and will allow making a specific contribution to the development of the hotel business. The research can serve as a basis for further scientific research and the development of competitiveness management strategies in the hotel industry.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherЧНУ ім. Петра Могилиuk_UA
dc.subjectкафедра менеджментуuk_UA
dc.subjectДранус Л. С.uk_UA
dc.subjectКонкурентоспроможністьuk_UA
dc.subjectготельний бізнесuk_UA
dc.subjectуправлінняuk_UA
dc.subjectстратегіїuk_UA
dc.subjectмаркетингuk_UA
dc.subjectінноваціїuk_UA
dc.subjectдослідженняuk_UA
dc.subjectCompetitivenessuk_UA
dc.subjecthotel businessuk_UA
dc.subjectmanagementuk_UA
dc.subjectstrategiesuk_UA
dc.subjectmarketinguk_UA
dc.subjectinnovationsuk_UA
dc.subjectresearchuk_UA
dc.titleУправління конкурентоспроможністю підприємства в сучасних умовах господарюванняuk_UA
dc.title.alternativeкваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 073 «Менеджмент»uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Факультет економічних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Золотарьов_кваліфікаційна робота.pdf634.02 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.