груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/321
Title: Розробка системи онлайн платежів
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 124 «Системний аналіз»
Authors: Вальковський, Є. О.
Keywords: автореферат
магістерська робота
кафедра інтелектуальних інформаційних систем
Швед А. В
платіжна система
розробка програмного забезпечення
методи експертного оцінювання
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Магістерська наукова робота на здобуття освітньої кваліфікації «Магістр системного аналізу». – Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв, 2019. Магістерська наукова робота присвячена використанню методів експертного оцінювання при розробці системи онлайн платежів. Метою роботи є підвищення якості та удосконалення програмного забезпечення яке використовується в сфері банківського обслуговування, шляхом впровадження інформаційних технологій та системи електронної комерції. Об`єкт дослідження: процеси управління якістю, надійністю та швидкістю роботи платіжної системи для забезпеченості переказу грошових коштів. Предмет дослідження: інформаційні технології та системи електронної комерції; моделі та методи аналізу групових експертних оцінок даних клієнтів в сфері банківського обслуговування. В першому розділі виконується аналіз сучасного стану ринку платіжних систем. У другому розділі наведено аналіз методів експертного оцінювання та обрано найдоцільніші для використання в системі. У третьому розділі сформовано вимоги до системи та діаграму прецедентів, досліджено переваги обраних технологій для вирішення задачі, наведено опис розробленої інформаційно-аналітичної системи як веб-застосунку та результати її тестування. У висновках проводиться аналіз проведеної роботи та отриманих результатів. Методична частина присвячена вибору технологій для розробки програмного забезпечення з використанням методу аналізу ієрархії. У спеціальній частині з охорони праці йдеться про техніку безпеки на робочому місці працівника ІТ компанії.
Description: Вальковський Є. О. Розробка системи онлайн платежів : автореф. дипломної роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 124 «Системний аналіз» / Є. О. Вальковський ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2019. – 8 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/321
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
автореферат_Вальковський.pdf472.7 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.