груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3449
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСоболєва, Є. А.-
dc.date.accessioned2024-07-17T07:40:41Z-
dc.date.available2024-07-17T07:40:41Z-
dc.date.issued2024-06-
dc.identifier.urihttps://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3449-
dc.descriptionСоболєва Є. А. Управління конкурентоспроможністю підприємства торгівельної галузі : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 073 «Менеджмент» / Є. А. Соболєва ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2024. – 123 с.uk_UA
dc.description.abstractКваліфікаційну роботу присвячено узагальненню теоретичних, методологічних основ управління конкурентоспроможністю на підприємстві, проведенню емпіричного аналізу та розробці пропозицій щодо вдосконалення процесу управління конкурентоспроможністю на досліджуваному підприємстві. У роботі досліджено теоретичні основи конкурентоспроможності підприємства та методи її оцінки. Проведено аналіз конкурентного середовища ТОВ «Сільпо-Фуд» і оцінено конкурентоспроможність ТОВ «Сільпо-Фуд» за допомогою комплексу методів. Визначено сильні та слабкі сторони, можливості та загрози для ТОВ «Сільпо-Фуд». Розроблено рекомендації щодо покращення управління конкурентоспроможністю ТОВ «Сільпо-Фуд». Об’єктом дослідження даної роботи є діяльність ТОВ «Сільпо-Фуд», однієї з найбільших національних мереж продовольчих супермаркетів в Україні. Предметом дослідження є система управління конкурентоспроможністю ТОВ «Сільпо-Фуд». The qualification work is devoted to the generalization of the theoretical, methodological foundations of competitiveness management at the enterprise, empirical analysis and development of proposals for improving the process of competitiveness management at the researched enterprise. The paper examines the theoretical foundations of enterprise competitiveness and methods of its evaluation. An analysis of the competitive environment of Silpo-Food LLC was carried out and the competitiveness of Silpo-Food LLC was assessed using a set of methods. Strengths and weaknesses, opportunities and threats for Silpo-Food LLC are identified. Recommendations for improving the management of competitiveness of Silpo-Food LLC have been developed. The object of research of this work is the activity of Silpo-Food LLC, one of the largest national chains of food supermarkets in Ukraine. The subject of the research is the competitiveness management system of Silpo-Food LLC.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherЧНУ ім. Петра Могилиuk_UA
dc.subjectКафедра менеджментуuk_UA
dc.subjectНетудихата К. Л.uk_UA
dc.subjectконкурентоспроможність підприємстваuk_UA
dc.subjectуправління підприємствомuk_UA
dc.subjectмеханізм управління конкурентоспроможністю підприємстваuk_UA
dc.subjectТОВ «Сільпо-Фуд»uk_UA
dc.subjectмаркетингuk_UA
dc.subjectмотиваціяuk_UA
dc.subjectcompetitiveness of the enterpriseuk_UA
dc.subjectenterprise managementuk_UA
dc.subjectmechanism of enterprise competitiveness managementuk_UA
dc.subjectSilpo-Food LLCuk_UA
dc.subjectmarketinguk_UA
dc.subjectmotivationuk_UA
dc.titleУправління конкурентоспроможністю підприємства торгівельної галузіuk_UA
dc.title.alternativeкваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 073 «Менеджмент»uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Факультет економічних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
СОБОЛЄВА БАКАЛАВРСЬКА РОБОТА.pdf3.27 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.