груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3452
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЯковлєв, О. О.-
dc.date.accessioned2024-07-17T07:53:15Z-
dc.date.available2024-07-17T07:53:15Z-
dc.date.issued2024-06-
dc.identifier.urihttps://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3452-
dc.descriptionЯковлєв О. О. Управління інноваціями на підприємстві : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 073 «Менеджмент» / О. О. Яковлєв ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2024. – 63 с.uk_UA
dc.description.abstractКваліфікаційна робота бакалавра спрямована на дослідження характеру й особливостей провадження менеджменту інноваційного розвитку підприємства і у висвітленні практичних рекомендацій щодо його удосконалення на прикладі реально-існуючого підприємства (це: ПрАТ «Вінницька кондитерська фабрика «ROSHEN»). У цій роботі узагальнено теоретичні основи, які характеризують сутність управління інноваціями на підприємстві, основні складові структури системи інноваційного менеджменту, їх взаємозв’язок і вплив на підприємство, а також методи та елементи процесу управління інноваційним розвитком підприємства. Проведено оцінку і аналіз ефективності провадження господарської діяльності й управління фінансовим станом ПрАТ «ВКФ», структури інноваційних витрат фабрики і рівня її інноваційного потенціалу на основі відповідних показників (коефіцієнтів) проведення аналізу. Представлено основні напрями забезпечення інноваційного розвитку на підприємстві, а також – обґрунтовано доцільність та потребу у впровадженні рекомендацій практичного характеру з удосконалення процесу управління інноваційним розвитком ПрАТ «Вінницька кондитерська фабрика «ROSHEN» у майбутній перспективі. Предметом дослідження виступають теоретичні, методичні та практичні підходи до оцінки і аналізу ефективності управління інноваційним розвитком підприємства. Об’єктом дослідження, відповідно, виступає система управління інноваційним розвитком підприємства. Увесь фокус написання кваліфікаційної роботи спрямований на проведення комплексного дослідження менеджменту інноваційного розвитку ПрАТ «Вінницька кондитерська фабрика «ROSHEN». The aim of the bachelor's thesis is to study the nature and management of innovative development of the company and to present practical recommendations for its and to highlight practical recommendations for its improvement, using the example of a real enterprise (this is PJSC "Vinnytsia Confectionery Factory "ROSHEN"). This paper presents a summary of the theoretical foundations that characterise the essence of innovation management at an enterprise, the main components of the structure of the innovation management system, their interrelation and impact on the enterprise, as well as methods and elements of the process of managing the innovative development of enterprise. An assessment and analysis of the efficiency of economic activity and the management of the financial condition of PJSC "VKF", the structure of innovative costs of the factory and the level of its innovative potential on the basis of relevant indicators (coefficients) of the analysis are carried out. The primary avenues for fostering innovative growth at the enterprise are delineated, along with the viability and necessity of implementing pragmatic recommendations to enhance the process of managing the innovative development of PJSC "Vinnytsia Confectionery Factory "ROSHEN" in the future. The subject of the study encompasses theoretical, methodological, and practical approaches to evaluating and analysing the effectiveness of management of the enterprise's innovation development. The object of research is the system of managing the innovative development of an enterprise. The entire focus of the qualification work is on conducting a comprehensive study of the management of innovation development of PJSC Vinnytsia Confectionery Factory "ROSHEN".uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherЧНУ ім. Петра Могилиuk_UA
dc.subjectКафедра менеджментуuk_UA
dc.subjectВасильєв А. А.uk_UA
dc.subjectінноваційний менеджментuk_UA
dc.subjectінноваційний розвитокuk_UA
dc.subjectПрАТ «Вінницька кондитерська фабрика»uk_UA
dc.subjectінноваційний потенціалuk_UA
dc.subjectінноваційна діяльністьuk_UA
dc.subjectрентабельністьuk_UA
dc.subjectоцінкаuk_UA
dc.subjectуправлінняuk_UA
dc.subjectinnovative managementuk_UA
dc.subjectinnovative developmentuk_UA
dc.subjectPJSC "Vinnitsa Confectionery Factory (VCF)"uk_UA
dc.subjectmanagement systemuk_UA
dc.subjectinnovative potentialuk_UA
dc.subjectinnovative activityuk_UA
dc.subjectprofitabilityuk_UA
dc.subjectevaluationuk_UA
dc.subjectmanagementuk_UA
dc.titleУправління інноваціями на підприємствіuk_UA
dc.title.alternativeкваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 073 «Менеджмент»uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Факультет економічних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
thesys_yakovlev.pdf1.79 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.