груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3456
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorІванов, В. В.-
dc.date.accessioned2024-07-17T08:08:00Z-
dc.date.available2024-07-17T08:08:00Z-
dc.date.issued2024-06-
dc.identifier.urihttps://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3456-
dc.descriptionІванов В. В. Управління конкурентоспроможністю підприємства : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 073 «Менеджмент» / В. В. Іванов ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2024. – 78 с.uk_UA
dc.description.abstractВ роботі проведено докладний аналіз банківського сектору в Україні, зосереджено увагу на АТ КБ «Приватбанк» як об'єкті дослідження. Було досліджено основні аспекти конкурентоспроможності підприємства. Застосовуючи різні методи дослідження, включаючи дослідження ринку фінансових послуг в Україні, визначення головних конкурентів банку, SWOT-аналіз АТ КБ «Приватбанк», аналіз ринку: ємність ринку, концентрації ринку та переважання на ринку тієї чи іншої фінансової установи ідентифіковані основні проблемні сфери, які впливають на конкурентоспроможність підприємства. На основі отриманих результатів роботи були сформульовані конкретні рекомендації щодо поліпшення ситуації АТ КБ «Приватбанк», включаючи використання цифрових технологій та інновацій для поліпшення процесів, продуктів та послуг банку з метою підвищення ефективності та конкурентоспроможності. In the work, a detailed analysis of the banking sector in Ukraine is carried out, focusing on JSC KB "Privatbank" as the object of the study. The main aspects of the enterprise's competitiveness were investigated. Applying various research methods, including the study of the market of financial services in Ukraine, identification of the main competitors of the bank, SWOT analysis of "Privatbank", market analysis: market capacity, market concentration and market dominance of one or another financial institution, the main problem areas are identified, which affect the competitiveness of the enterprise. Based on the results of the work, specific recommendations were formulated to improve the situation of "Privatbank", including the use of digital technologies and innovations to improve the processes, products and services of the bank in order to increase efficiency and competitiveness.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherЧНУ ім. Петра Могилиuk_UA
dc.subjectКафедра менеджментуuk_UA
dc.subjectДранус Л. С.uk_UA
dc.subjectконкурентоспроможністьuk_UA
dc.subjectуправління конкурентоспроможністюuk_UA
dc.subjectбанківський секторuk_UA
dc.subjectцифрові технології та інноваціїuk_UA
dc.subjectcompetitivenessuk_UA
dc.subjectcompetitiveness managementuk_UA
dc.subjectbanking sectoruk_UA
dc.subjectdigital technologies and innovationsuk_UA
dc.titleУправління конкурентоспроможністю підприємстваuk_UA
dc.title.alternativeкваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 073 «Менеджмент»uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Факультет економічних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Кваліфікаційна робота_Іванов.pdf3.63 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.