груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3456
Title: Управління конкурентоспроможністю підприємства
Other Titles: кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 073 «Менеджмент»
Authors: Іванов, В. В.
Keywords: Кафедра менеджменту
Дранус Л. С.
конкурентоспроможність
управління конкурентоспроможністю
банківський сектор
цифрові технології та інновації
competitiveness
competitiveness management
banking sector
digital technologies and innovations
Issue Date: Jun-2024
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: В роботі проведено докладний аналіз банківського сектору в Україні, зосереджено увагу на АТ КБ «Приватбанк» як об'єкті дослідження. Було досліджено основні аспекти конкурентоспроможності підприємства. Застосовуючи різні методи дослідження, включаючи дослідження ринку фінансових послуг в Україні, визначення головних конкурентів банку, SWOT-аналіз АТ КБ «Приватбанк», аналіз ринку: ємність ринку, концентрації ринку та переважання на ринку тієї чи іншої фінансової установи ідентифіковані основні проблемні сфери, які впливають на конкурентоспроможність підприємства. На основі отриманих результатів роботи були сформульовані конкретні рекомендації щодо поліпшення ситуації АТ КБ «Приватбанк», включаючи використання цифрових технологій та інновацій для поліпшення процесів, продуктів та послуг банку з метою підвищення ефективності та конкурентоспроможності. In the work, a detailed analysis of the banking sector in Ukraine is carried out, focusing on JSC KB "Privatbank" as the object of the study. The main aspects of the enterprise's competitiveness were investigated. Applying various research methods, including the study of the market of financial services in Ukraine, identification of the main competitors of the bank, SWOT analysis of "Privatbank", market analysis: market capacity, market concentration and market dominance of one or another financial institution, the main problem areas are identified, which affect the competitiveness of the enterprise. Based on the results of the work, specific recommendations were formulated to improve the situation of "Privatbank", including the use of digital technologies and innovations to improve the processes, products and services of the bank in order to increase efficiency and competitiveness.
Description: Іванов В. В. Управління конкурентоспроможністю підприємства : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «бакалавр» : спец. 073 «Менеджмент» / В. В. Іванов ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2024. – 78 с.
URI: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3456
Appears in Collections:Факультет економічних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Кваліфікаційна робота_Іванов.pdf3.63 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.