груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/360
Title: Формування англомовної компетентності в діалогічному мовленні студентів І курсу з використанням рольових ігор.
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», cпеціальність 035 «Філологія»
Authors: Білюк, Я. С.
Keywords: автореферат
магістерська робота
англійська мова
Германські мови та літератури (переклад включно) – англійська
англомовна компетентність
Запорожець Г. В.
діалогічне мовлення
навички спілкування
мотивація
рольова гра
метод ігрового навчання
мовленнєва діяльність
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Однією з основних цілей викладання іноземних мов є формування іноземної мовної компетентності в діалогічній мові студентів як інструменту міжкультурної комунікації. Хоча більшість досліджень розглядає актуальну проблему формування англомовної компетенції у діалогічному мовленні студентів, було зроблено мало спроб вивчити рольові ігри як основний метод формування навичок спілкування та компетентності. Дослідження даної теми призвело до висновку, що важливою складовою успішного мовного спілкування на особистісному рівні є формування комунікативної компетентності: наявність комунікативної компетентності людини дозволяє взаємодіяти з іншими людьми у вітчизняному, навчальному, продуктивному, культурні та інші сфери життя, використовуючи різні знакові системи. Вивчення теоретичних аспектів формування комунікативної компетентності, діалогічного мовлення та типів діалогів дозволило визначити основні етапи формування компетентності в діалогічній мові та визначити, що ефективним засобом для формування англомовної компетентності саме в діалозі є ігрові технології. Об’єктом дослідження обрано процес формування у студентів філологів англомовної компетентності у діалогічному мовленні засобами ігрових технологій. Предметом дослідження є методика формування у студентів першого курсу англомовної компетентності на основі рольових ігор.
Description: Білюк Я. С. Формування англомовної компетентності в діалогічному мовленні студентів І курсу з використанням рольових ігор : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 035 «Філологія» / Я. С. Білюк, ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 15 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/360
Appears in Collections:Інститут філології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Білюк Автореферат.pdf376.5 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.