груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/368
Title: Інформаційний супровід як чинник успішності впровадження інституту наставництва над дитиною в Україні
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 231 «Соціальна робота»
Authors: Діденко, І. В.
Keywords: автореферат
магістерська робота
соціальна робота
Попова Т. С.
дитина
наставництво
позбавлена батьківської опіки та піклування
інформаційно-комунікаційний супровід
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Магістерська робота на здобуття академічного ступеня магістра за спеціальністю 231 — Соціальна робота. — Чорноморський національний університет імені Петра Могили, Миколаїв, 2019. Магістерська робота являє собою теоретико-прикладне дослідження інформаційного супроводу впровадження інституту наставництва над дитиною в Україні. метою У роботі узагальнено теоретичні та організаційно-правові засади впровадження інституту наставництва над дитиною в Україні з’ясовано сутність індивідуального наставництва як форми адаптації дитини – вихованця закладу опіки до життя у соціумі, розкрито зміст основних положень, що регулюють функціонування наставництва над дитиною в Україні. Проаналізовано нормативно-законодавчу базу, яка забезпечує врегулювання діяльності з наставництва, сприяє посиленню гарантії дотримання прав та інтересів дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, що виховуються у закладах системи опіки.Дослідженосучасний стан впровадження наставництва над дитиною – вихованцем закладу опіки на Миколаївщині та Україні Розроблено модель інформаційно-комунікаційного супроводу впровадження наставництва над дитиною – вихованцем закладу опіки в Україні, метою якої є досягнення оптимального рівня поширення інформації про наставництво серед громадськості.
Description: Діденко І. В. Інформаційний супровід як чинник успішності впровадження інституту наставництва над дитиною в Україні : автореф. дипломної роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 231 «Соціальна робота» / І. В. Діденко ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2019. – 17 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/368
Appears in Collections:Інститут державного управління

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Діденко І..pdf460.09 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.