груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/383
Title: Мобільна система виявлення тепловитоку крізь елементи конструкції житлових та промислових споруд
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 123 «Комп’ютерна інженерія»
Authors: Білий, О. Р.
Keywords: автореферат
магістерська робота
комп'ютерна інженерія
тепловиток конструкції будівлі
Smart-метеостанція
Журавська І. М.
безконтактний датчик температури
радіоканал
хмарний сервер Mobile Alerts
мобільний застосунок
Unity 2018.3.0
Android 9
мова програмування С#.
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Магістерська робота присвячена вирішенню проблеми пошуку та надання рекомендацій щодо усунення тепловитоку крізь елементи конструкції житлових та промислових споруд. Мета роботи – дослідження та розробка методів та засобів пошуку місць тепловитоку крізь елементи конструкції будинків. Об’єкт – процес реєстрації та візуалізації тепловитоку крізь елементи конструкції будівлі. Предмет – засоби тепломоніторингу, підключені до мобільного пристрою. У першому розділі проводиться аналіз сучасного стану теплоенергетики в Україні. У другому розділі описано методи розрахунку тепловтрат в житлових і громадських будинках крізь елементі конструкції, обґрунтований вибір необхідних комплектуючих для розробки системи моніторингу, передачі та обробки даних щодо тепловитоку мобільним пристроєм. У третьому розділі розглядається апаратна частина, побудована функціональна схема мобільної системи, а також описаний процес зборки, налаштування та тестування програмного забезпечення зазначеної мобільної системи. У висновках наводяться підсумки проведеної роботи та основні переваги розробленої системи перед аналогами.
Description: Білий О. Р. Мобільна система виявлення тепловитоку крізь елементи конструкції житлових та промислових споруд : автореф. дипломної роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 124 «Системний аналіз» / О. Р. Білий ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2019. – 14 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/383
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат_Білий.pdf443.46 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.