груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/391
Title: Система абонентного управління віддаленими транспортними засобами
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 123 «Комп’ютерна інженерія»
Authors: Єндзевич, О. В.
Keywords: автореферат
магістерська робота
комп'ютерна інженерія
Мусієнко М. П.
роботехніка
телеробототехніка
керовані роботи
IEEE 802.11
віддалений транспортний засіб
Python
JavaScript
Soket.IO
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Магістерська робота спрямована на дослідження та розоробку системи управління віддаленим транспортним засобом. Розглянуто аналоги телроботичних систем, та методи їх побудови. Практичне значення результатів дослідження та розробки полягає у можливості використання отриманої системи майже у будь-якій сфері діяльності людини, та можливості легкого розширення системи за рахунок додавання потрібних елементів. Пояснювальна записка магістерської роботи складається зі вступу, трьох розділів, висновків та трьох додатків. У вступі визначається актуальність теми, сформульовані мета, об’єкт, предмет та завдання дослідження та розробки. У першому розділі досліджуються основні поняття робототехніки та телеробототехніки; проводиться аналіз існуючих телеробототехнічних систем та засобу зв’язку між віддаленим транспортним засобом та сервером. У другому розділі визначаються завдання, які потрібно буде виконувати віддаленому транспортному засобу, здійснюється аналіз інструментів необхідних для його побудови. У третьому розділі наведені описано процес управління віддаленим транспортним засобом, проводиться аналіз інструментів необхідних для розробки програмного забезпечення. У висновках наведено аналіз виконаної роботи та отриманих результатів дослідження та розробки, визначено шляхи можливого удосконалення розробленої системи. У додатку А наведений лістин коду програмного забезпечення віддаленого транспортного засобу. У додатку Б наведений лістинг коду програмного забезпечення серверу. У додатку В наведений лістинг коду клієнтського веб-додатку.
Description: Єндзевич О. В. Система абонентного управління віддаленими транспортними засобами : автореф. дипломної роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 123 «Комп’ютерна інженерія» / О. В. Єндзевич; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2019. – 10 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/391
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат_Єндзевич.pdf541.66 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.