груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/399
Title: Автоматизована система обробки 3D-зображень архітектурних об’єктів
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 123 «Комп’ютерна інженерія»
Authors: Саулко, А. А.
Keywords: автореферат
магістерська робота
комп'ютерна інженерія
Калініна І. О.
освітлення
3D-об’єкт
математичне моделювання
Autodesk 3ds Max
Maxscript
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Серед напрямів 3D-моделювання архітектурна візуалізація є тим, що активно розвивається і займає своє місце у сфері дизайну інтер’єрів та проектування. Створення фотореалістичного зображення проекту – це принципово інший рівень представлення результатів роботи, що лише буде в подальшому виконана. Проте якісний результат потребує уваги до численних деталями, а отже багато часу. Таким чином, система, що виконуватиме автоматичне моделювання освітлення, допоможе у вирішенні цієї проблеми та полегшить роботу над проектами. В процесі роботи над магістерським дослідженням проведений аналітичний огляд методів побудови коректного природного освітлення для сцен з одним 3D-об’єктом, а також ті, що передбачають наявність кількох. Було розроблене програмне забезпечення, що реалізує можливість автоматичного моделювання освітлення для 3D-зображеннь. Для розробки було використано професійне програмне забезпечення для 3D-моделювання, анімації, візуалізації та проектування Autodesk 3ds Max. У якості мови програмування обрано скриптову мову для даного пакету Maxscript. У спеціальному розділі з охорони праці та безпеки у надзвичайних ситуаціях був проведений аналіз факторів виробничого середовища, які впливають на роботу працівника, це такі як освітлення та мікроклімат на робочому місці. Також було вивчене питання забезпечення необхідних умов реалізації прав інтелектуальної власності.
Description: Саулко А. А. Автоматизована система обробки 3D-зображень архітектурних об’єктів : автореф. дипломної роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 123 «Комп’ютерна інженерія» / А. А. Саулко; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2019. – 11 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/399
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат_Саулко.pdf240.05 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.