груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/402
Title: Комп’ютерна система моніторингу забруднення навколишнього середовища твердими побутовими відходами
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 123 «Комп’ютерна інженерія»
Authors: Ткачук, А. І.
Keywords: автореферат
магістерська робота
комп'ютерна інженерія
Мусієнко М. П.
автоматизовані системи спостереження і контролю несанкціонованих викидів ТПВ
екологічний моніторинг
газоаналізатор
система управління реляційними базами даних MySQL
сервер Apache
мова програмування PHP
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Магістерська робота спрямована на дослідження негативного впливу твердих побутових відходів на навколишнє середовище сучасними технологічними засобами. Розглянуто та проаналізовано методи утилізації ТПВ, способи спостереження за ними за допомогою автоматизованої системи. . Практичне значення результатів дослідження та розроблення полягає у можливості їх запровадження в практику для ефектного використання автоматизованої системи моніторингу поводження з ТПВ. Пояснювальна записка магістерської роботи складається зі вступу, семи розділів, висновків. У вступі визначається актуальність теми, сформульовані мета, об’єкт, предмет та завдання дослідження та розроблення. У першому розділі досліджуються методи поводження з твердими побутовими відходами (ТПВ),; проводиться аналіз способів їх утилізації, захоронення. У другому розділі здійснюється аналіз існуючих компонентів для проектування та створення автоматизованої системи моніторингу поводження з ТПВ . У третьому розділі спроектовані інтерактивні карти полігонів ТПВ в місті Миколаєві. Четвертий розділ присвячений програмній реалізації методів та алгоритмів. В ньому описане створення проекту з використанням баз даних та сучасних технологій. У висновках наведено аналіз виконаної роботи та отриманих результатів дослідження та розроблення.
Description: Ткачук А. І. Комп’ютерна система моніторингу забруднення навколишнього середовища твердими побутовими відходами : автореф. дипломної роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 123 «Комп’ютерна інженерія» / А. І. Ткачук; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2019. – 9 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/402
Appears in Collections:Факультет комп'ютерних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат_Ткачук.pdf265.38 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.