груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/416
Title: Реалізація комунікативної політики органами місцевого самоврядування
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 074 «Публічне управління та адміністрування»
Authors: Педенюк, О. К.
Keywords: автореферат
магістерська робота
Кафедра публічного управління та адміністрування
публічне управління
комунікативна політика
місцеве самоврядування
територіальна громада
нормативно-правова база
публічні послуги
інформаційно-комунікаційні технології
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Магістерську роботу присвячено реалізації комунікативної політики органами місцевого самоврядування. У роботі визначено ступінь дослідженності зазначеної проблеми; викладено теоретичні основи комунікативної політики в органах місцевого самоврядування; проаналізовано нормативно-правову базу щодо комунікативної діяльності органів державної влади та місцевого самоврядування в Україні. У межах дослідження обґрунтовано необхідність реалізації комунікативної політики органами місцевого самоврядування в Україні, як складової розвитку демократії та становлення громадянського суспільства. В магістерській роботі визначено основні напрями розвитку комунікацій в місцевому самоврядуванні. Доведено, що формування нового підходу щодо функціонування органів місцевого самоврядування потребує переорієнтувати методи та форми діяльності таких органів, спрямувати їх на реалізацію потреб споживачів публічних послуг, усвідомити необхідність оновлення концепції управління суспільною інформацією та забезпечити надійний зворотній зв'язок з громадськістю. Результат дослідження полягає в розвитку теоретичних і науково-методичних засад забезпечення належного рівня впровадження та реалізації комунікативної політики на рівні органів місцевого самоврядування в Україні. Доведено, що комунікативна політика органів місцевого самоврядування в цілому та її структурні частин, є досить актуальною для нашої держави, що пов’язано з тим фактом, що питання комунікації, а особливо на рівні місцевого самоврядування, набули в даний час особливого значення. Створення необхідних передумов для ефективно використання інформаційних та комунікативних технологій в діяльності органів місцевого самоврядування сприятиме забезпеченню подальшого їх вдосконалення та наближення до сучасних потреб та очікувань громадян.
Description: Педенюк О. К. Реалізація комунікативної політики органами місцевого самоврядування : автореф. дипломної роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 074 «Публічне управління та адміністрування» / О. К. Педенюк ; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2019. – 10 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/416
Appears in Collections:Інститут державного управління

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат Педенюк.pdf627.37 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.