груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/422
Title: Державний фінансовий моніторинг в Україні.
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 074 «Публічне управління та адміністрування»
Authors: Фотінюк, Андріан Вікторович
Keywords: автореферат
магістерська робота
кафедра публічного управління та адміністрування
фінансовий моніторинг
державний фінансовий моніторинг
протидія легалізації (відмиванню) доходів
одержаних злочинним шляхом
фінансування тероризму
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Магістерську роботу присвячено розкриттю особливостей організації та функціонування державного фінансового моніторингу в Україні. З’ясовано стан наукової розробки досліджуваної проблеми та визначити джерельну базу дослідження. Розкрито сутність та поняття державного фінансового моніторингу, під яким варто розуміти сукупність заходів, які здійснюються суб’єктами державного фінансового моніторингу, спрямованих на виконання вимог законодавства у сфері запобігання та протидії легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, або фінансуванню тероризму. Досліджено зарубіжний досвід організації державного фінансового моніторингу. Також у роботі проаналізовано нормативно-правове забезпечення державного фінансового моніторингу в Україні та розкрито особливості системи державного фінансового моніторингу України. У роботі визначено основні проблеми та шляхи удосконалення системи державного фінансового моніторингу України.
Description: Фотінюк, А. В. Державний фінансовий моніторинг в Україні : автореф. дипломної роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 074 «Публічне управління та адміністрування» / А. В. Фотінюк; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2019. – 8 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/422
Appears in Collections:Інститут державного управління

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
автореферат Фотінюк.pdf306.86 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.