груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/455
Title: Лідерство як детермінанта підвищення ефективності державного управління в Україні
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 074 «Публічне управління та адміністрування»
Authors: Парт, Ірина Сергіївна
Keywords: автореферат
магістерська робота
кафедра публічного управління та адміністрування
адміністрування
аналітичне мислення
відповідальність
групова взаємодія
делегування
державний службовець
ділова активність
духовність
ефективна комунікація
управлінець-лідер
стратегічне планування
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Магістерська робота розкриває проблеми професійної підготовки управлінців-лідерів зумовлена необхідністю подолання суперечностей між потребою суспільства у керівниках-лідерах і відсутністю їх цілеспрямованої професійної підготовки; вимогами суспільства до фахової компетентності управлінців і наявним професійним рівнем керівників.Сутністю успішної кар’єри державного службовця є позитивна динаміка просування по службі, що пов’язано з набуттям професіоналізму, досвіду і виявленням ділової активності в межах посади й передбачає реалізацію особистісного потенціалу, економічне зростання та досягнення відповідного статусу. Доведено, що підготовка керівників-лідерів має зміщувати акцент із надання знань на формування умінь, навичок практичної діяльності на формування здатності навчатися і самовдосконалюватися протягом усього життя. До перспективних напрямів розвитку лідерства на державній службі варто віднести нестандартні заняття, що стимулюють пізнавальну самостійність, творчу активність та ініціативу керівника, а також сприяють інтелектуальному розвитку й моральному вихованню.
Description: Парт, І. С. Лідерство як детермінанта підвищення ефективності державного управління в Україні : автореф. магістерської роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 074 «Публічне управління та адміністрування» / І. С. Парт; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2019. – 19 c.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/455
Appears in Collections:Інститут державного управління

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат_Парт.pdf402.37 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.