груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/457
Title: Здійснення державного фінансового контролю в Україні та напрями його удосконалення
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 074 «Публічне управління та адміністрування»
Authors: Білоус, Сергій Петрович
Keywords: автореферат
магістерська робота
кафедра публічного управління та адміністрування
державний фінансовий контроль
суб’єкт державного фінансового контролю;
ревізія
нагляд
аудитор
фінансове правопорушення
фінансовий контроль
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Магістерську роботу присвячено характеристиці здійснення державного фінансового контролю в Україні та розробка напрямів його удосконалення. У роботі обґрунтовано ступінь дослідженності теми, розглянуто загальні засади державного фінансового контролю. Основна частина дослідження присвячена аналізу здійснення державного фінансового контролю на сучасному етапі. Перераховано суб’єктів здійснення державного фінансового контролю в Україні. Систематизовано форми і методи державного фінансового контролю. Узагальнено іноземний досвід організації і реалізації державного фінансового контролю. Визначено фактори та явища, що перешкоджають ефективному здійсненню державного фінансового контролю. Проаналізовано різні статистичні дані щодо кількості фінансових правопорушень, розмірів сум стягнутих за їх вчинення, кількості осіб притягнених до різних видів відповідальності за фінансові правопорушення у період з 2015 р. до 2017 р. Наприкінці роботи сформульовано способи удосконалення державного фінансового контролю.
Description: Білоус, С. П. Здійснення державного фінансового контролю в Україні та напрями його : автореф. магістерської роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 074 «Публічне управління та адміністрування» / С. П. Білоус; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2019. – 13 c.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/457
Appears in Collections:Інститут державного управління

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
автореферат_ Білоус.pdf286.59 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.