груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/475
Title: Службова кар’єра державного службовця: теорія і правове регулювання
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 074 «Публічне управління та адміністрування»
Authors: Поштаренко, Юлія Володимирівна
Keywords: автореферат
магістерська робота
кафедра публічного управління та адміністрування
службова кар’єра
управління персоналом
правове регулювання
євроінтеграція
об’єктивність
державна служба
соціально-правова категорія
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Магістерська робота присвячена науковому дослідженню службової кар'єри державного службовця, стану її правового регулювання та надання пропозицій щодо удосконалення інституту державної служби. В роботі визначено поняття, особливості, види та принципи службової кар'єри, її співвідношення з поняттями «просування по державній службі» та «проходження державної служби». Визначено, що структуру службової кар'єри слід розглядати в широкому (набуття статусу державного службовця; просування по державній службі; оцінювання державного службовця; режим службової кар'єри; припинення державної служби) розумінні як проходження державної служби; та вузькому розумінні (просування за рангами; просування за посадами та заохочення) як просування по державній службі. Визначено сучасний стан правового регулювання службової кар'єри та запропоновано зміни та доповнення до чинного законодавства про державну службу.
Description: Поштаренко, Ю. В. Службова кар’єра державного службовця: теорія і правове : автореф. магістерської роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр» : спец. 074 «Публічне управління та адміністрування» / Ю. В. Поштаренко; ЧНУ ім. Петра Могили. – Миколаїв, 2019. – 18 c.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/475
Appears in Collections:Інститут державного управління

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Автореферат _ Поштаренко.pdf411 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.