груші яблоко повидло
груші яблоко повидло
Please use this identifier to cite or link to this item: https://krs.chmnu.edu.ua/jspui/handle/123456789/496
Title: Зовнішня політика Канади у Північній та Латинській Америці на сучасному етапі.
Other Titles: автореферат магістерської дисертації на здобуття освітнього ступеня «магістр», спеціальність 291 «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії»
Authors: Крищенко, В. Ю.
Keywords: автореферат
магістерська робота
кафедра міжнародних відносин та зовнішньої політики
Габро Ірина Володимирівна
Канада
США
НАФТА
Мексика
ОАД
Угода між Канадою, Сполученими Штатами та Мексикою
Бразилія
Аргентина
Венесуела
група Ліма
Issue Date: 2019
Publisher: ЧНУ ім. Петра Могили
Abstract: Дипломна робота на здобуття освітнього ступеню «магістр». Чорноморський національний університет імені Петра Могили. – Миколаїв, 2019. Канада є однією із провідних країн світу, яка виступає за взаємоповагу, дотримання принципів демократії і прав людини. Країна посідає 10-е місце у списку найсильніших економік світу, що надає їй привабливості в контексті зовнішньоекономічних та зовнішньополітичних відносин. Власне в західній півкулі Канада посідає 2-е місце. Відсутність тиску та втручання Оттави у внутрішню політику інших держав створює імідж країни, якій можна довіряти та співпрацювати. Саме це відрізняє образ Канади від США в очах латиноамериканських країн. Такі країни як США, Мексика, Бразилія, Венесуела, Аргентина, а також інтеграційне об’єднання НАФТА та ОАД мають визначне місце у зовнішній політиці Канади. Об’єктом дослідження є зовнішня політика Канади на сучасному етапі. Предметом дослідження є стан розвитку міжнародних відносин між Канадою та країнами Північної та Південної Америках на початку ХХІ століття. Під час дослідження даної теми, було з’ясовано, що на разі Канада стикається з такими проблемами як ратифікація нової трьохсторонньої угоди через те, що адміністрація Трампа затримує процес та вирішення венесуельської кризи шляхом участі в багатовимірної структури безпеки ОАД та в групі Ліма.
Description: Крищенко В. Ю. Зовнішня політика Канади у Північній та Латинській Америці на сучасному етапі : автореф. дип. роботи на здобуття освітнього ступеня «магістр»: спец. 291 «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» / В. Ю. Крищенко, ЧНУ ім. Петра Могили. - Миколаїв, 2019. - 16 с.
URI: http://localhost:8080/jspui/handle/123456789/496
Appears in Collections:Факультет політичних наук

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Крищенко_691_автореф..pdf392.03 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.